Şampiyonlar Ligi'nin İlk Maçında Kablosuz İnternet "Gs Ttnet Wifi"Den - Son Dakika
Güncel

Şampiyonlar Ligi'nin İlk Maçında Kablosuz İnternet "Gs Ttnet Wifi"Den

Galatasaray Spor Kulübü ile TTNET'in, futbolseverlere yüksek kapasite ve hızda internet erişimi sağlamak üzere yaptığı işbirliğiyle kullanıma sunulan "GS TTNET WiFi" servisi, Türkiye'nin ilk akıllı stadı Türk Telekom Arena'da kullanıcılar ile buluşuyor.

15.09.2014 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Spor Kulübü ile TTNET'in, futbolseverlere yüksek kapasite ve hızda internet erişimi sağlamak üzere yaptığı işbirliğiyle kullanıma sunulan "GS TTNET WiFi" servisi, Türkiye'nin ilk akıllı stadı Türk Telekom Arena'da kullanıcılar ile buluşuyor.

TTNET açıklamasına göre, Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi grup karşılaşmalarının ilk maçında Belçika'nın R.S.C. Anderlecht takımını Türkiye'nin ilk akıllı stadı Türk Telekom Arena'da konuk etmesiyle, hem Galatasaraylı taraftarlar hem de Belçikalı taraftarlar kesintisiz kablosuz internet bağlantısının keyfini yaşayacak.

İki kulübün taraftarı, yüksek kapasite ve hızdaki 5. nesil "GS TTNET WiFi" hizmeti sayesinde, maçın en heyecanlı dakikalarını anında paylaşabilecek. Stadyuma özel geliştirilmiş ekipmanların kullanıldığı, kullanıcıların cihazlarına bağlı olarak 400 Mbps'ye kadar varan hızlarda, binlerce kişinin aynı anda internete bağlanabileceği en büyük TTNET WiFi noktası olan stadyumda, TTNET müşterileri internet paketleri dahilindeki hediye WiFi dakikalarını kullanabilecek.

"GSNET"li taraftarlar da 1905 dakika hediye WiFi dakikalarıyla "GS TTNET WiFi"a bağlanabilecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şampiyonlar Ligi'nin İlk Maçında Kablosuz İnternet 'Gs Ttnet Wifi'Den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement