Şampiyonluğa Üç Kaldı! - Son Dakika
Spor

Şampiyonluğa Üç Kaldı!

Şampiyonluğa Üç Kaldı!

İspanya La Liga’da liderliğini sürdüren Atletico Madrid, haftanın açılış maçında konuk ettiği Elche’yi 2-0 mağlup etti ve haftayı kayıpsız kapattı.

19.04.2014 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya La Liga'da 24. hafta Atletico Madrid-Elche mücadelesi ile başladı. Ligde en yakın takipçisinin üç puan önünde liderliğini sürdüren başkent ekibi, zorlu mücadeleyi Joao Miranda ve Diego Costa'nın golleriyle kazanmasını bildi. Mücadelenin ilk yarısında oyunun temposu düşük seviyede ilerlerken, takımlar soyunma odasına eşitlikle gitti. İkinci yarıya mutlak 3 puan hesabı ile çıkan ev sahibi, aradığı fırsatı da 50. dakikada buldu ve ama David Villa penaltı pozisyonun yararlanamadı. Atletico'ya hayat veren gol ise 72'de geldi. Bu sezon attığı sürpriz gollerle dikkat çeken Miranda, köşe vuruşundan gelen topu iyi takip etti ve takımını öne geçiren golü kaydetti. Bu golle rahatlayan Atletico Madrid, Diego Costa ile uzatma dakikalarında penaltıdan bir gol daha buldu ve karşılaşmayı 2-0 kazanmayı bildi.

Milli futbolcumuz Arda Turan sakatlığı sebebiyle bu maçta forma giymedi.

Bu galibiyetle puanını 85'e yükselten Atletico Madrid, ligin son haftasında oynayacağı Barcelona maçına kadar kalan üç maçını kazanması halinde La Liga'da şampiyonluğunu ilan edecek. İspanya'da gelecek hafta Atletico Madrid, zorlu Valencia deplasmanına konuk olacak.

Atletico Madrid-Elche karşılaşmasının detayları için tıklayın

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Şampiyonluğa Üç Kaldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement