Samsat'ın Taşkuyu Köyüne Parke Taşı Döşeniyor - Son Dakika
Yerel

Samsat'ın Taşkuyu Köyüne Parke Taşı Döşeniyor

Samsat\'ın Taşkuyu Köyüne Parke Taşı Döşeniyor

Adıyaman’ın Samsat ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğince, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında, Taşkuyu Köy içi yolları kilitli parke taşı ile döşeniyor.

17.06.2015 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Samsat ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğince, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında, Taşkuyu Köy içi yolları kilitli parke taşı ile döşeniyor.

Samsat ilçesinde bu sene Bağarası Köyünde kilitli parke taşı döşendiğini belirten Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, Samsat'ın en büyük köyü olan Taşkuyu Köyüne de kilitli parke taşı döşendiğini belirtti. Kaymakam Atak, Samsat ilçesinin dokuz köyünde kilitli parke taşı döşendiğini, Çiçek, Kovanoluk, Tepeönü, Göltarla, Bayırlı, Kırmacık ve Kızılöz köylerini de önümüzdeki yıllarda taş döşeneceğini vurguladı.

İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir ve işin kontrolörü görevini yürüten Songül Büyüktaş ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Atak, "Belli bir plan dahilinde köylerimizin içine kilitli parke taşı döşemekteyiz. Bunu yaparken köyün kanalizasyon işinin bitmiş olması, köyün büyüklüğü ve ödenek durumumuza göre planlamak yapmaktayız. Taşkuyu köyümüzde geçen yıl kanalizasyon sistemi kuruldu ve bu sene parke taşı döşüyoruz. Vatandaşlarımız daha çok yere parke döşenmesi için haklı taleplerde bulunuyorlar ama elimizdeki proje ve ödenek doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yine de talepleri değerlendirecek ve ödenek arayışına geçeceğiz. Durumu her konuda bizlerden yardımlarını esirgemeyen Sayın Valimize sunacağız. İnşallah halkımızın huzur ve refahı için bütün imkanlarımızı kullanacağız" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsat'ın Taşkuyu Köyüne Parke Taşı Döşeniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement