Samsat'ta Engelli Vatandaşa Tekerlekli Sandalye - Son Dakika
Yerel

Samsat'ta Engelli Vatandaşa Tekerlekli Sandalye

Samsat\'ta Engelli Vatandaşa Tekerlekli Sandalye

Adıyaman AK Parti Engelli Koordinasyon Merkezi (EKM) tarafından Samsat ilçesindeki engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye edildi.

23.11.2015 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman AK Parti Engelli Koordinasyon Merkezi (EKM) tarafından Samsat ilçesindeki engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye edildi.

AK Parti Adıyaman EKM Başkanı Bülent Buğday, Kahta EKM Başkanı Serkan Aslan ve Samsat Engelliler Derneği Başkanı Ziya Eşkara ile birlikte, daha önce ihtiyaç bildiren Sırrı Akın'ı evinde ziyaret ederek, tekerlekli sandalyesini teslim etti. İsteğinin yerine getirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Sırrı Akın, engelli vatandaşların daha rahat bir yaşam sürmelerini temin etmeye çalışan AK Parti EKM yetkilileri ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti. AK Parti Adıyaman EKM Başkanı Bülent Buğday ise yaptığı açıklamada, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde, bu tür ihtiyacı olan engelli vatandaşların yanında olmak, konu hakkında farkındalık oluşturmak ve bir nebze olsun ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Buğday, "AK Parti iktidarında 2005 yılında çıkarılan yasa, engelli vatandaşlarımız için bir milat olmuştur. Daha önceki dönemlerde engelliler kaderleri ile baş başa bırakılmışken, bugün bu kardeşlerimizin her türlü ihtiyaçları giderilmeye çalışılmakta, çalışma imkanı olan kardeşlerimize iş olanağı sunulmaktadır. AK Parti Adıyaman EKM yetkilileri olarak Samsat'ta ikamet eden Sırrı Akın kardeşimize yardımcı olmaya çalıştık. O'nun mutluluğu ile bizler de mutlu olduk. Bu anlamda çalışmalarımız devam edecektir" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsat'ta Engelli Vatandaşa Tekerlekli Sandalye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement