Samsat Yöneticileri Tarihi ve Turistik Yerleri Gezdi - Son Dakika
Yerel

Samsat Yöneticileri Tarihi ve Turistik Yerleri Gezdi

Samsat Yöneticileri Tarihi ve Turistik Yerleri Gezdi

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde görev yapan kamu kurum amirleri Kaymakam Kürşad Atak ile birlikte tarihi ve turistik yerleri gezdi.

25.09.2016 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde görev yapan kamu kurum amirleri Kaymakam Kürşad Atak ile birlikte tarihi ve turistik yerleri gezdi.

Kaymakam Kürşad Atak ve beraberindeki daire amirler ilk olarak sabahın erken saatlerinde Kahta ilçesi sınırlarında bulunan 2 bin 206 metre yükseklikte bulunan Nemrut Dağı'na çıkarak güneşin doğuşunu seyretti.

Kaymakam Atak ve beraberindekiler daha sonra Arsameia Ören Yeri, Kahta Kalesi, Cendere Köprüsü, Karakuş Tümülüsü'nü gezdi.

Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, kamu personeli arasında işbirliği ve dayanışma sağlanırken Adıyaman'daki tarihi ve turistik yerler hakkında bilgi sahibi olmanın amaçlandığını ifade etti.

Kaymakam Atak, "İlçemizdeki kamu kurumları arasında işbirliği ve dayanışmanın sağlanması için gönüllülük esasına dayalı olarak daire amirlerimiz ile zaman zaman bir araya gelmekteyiz. Bu kez ilimizin çeşitli tarihi ve turistik yerlerine bir gezi düzenleyerek bu faaliyetimizi daha yararlı bir hale getirmek amacıyla Kahta ilçemizdeki tarihi yerleri gezdik. Havanın çok soğuk olmasına rağmen, gece yarısında Nemrut Dağı'na çıkarak güneşin muhteşem doğuşunu seyrettik. Peşinden diğer tarihi yerleri gezdik. Bir çok arkadaşımız bu mekanları daha önce görmekle birlikte, hemen hepsi güneşin doğuşunu ilk kez seyretmiş oldu. Daha sonra kahvaltılı bir toplantı yaparak ilçemizde yürütülen çalışmalar ile önümüzde dönemde yapılması planlamam projeler hakkında fikir alış verişinde bulunduk. Kurum amirlerimizle birlikte stres atarak güzel bir hafta sonu geçirdik. Bütün katılımcılar bu çalışmamızdan memnun kaldılar. İlimizdeki değerleri daha yakından görme ve fikir sahibi olma fırsatı yakalamış olduk. Bu tür faaliyetlerimizi devam ettirmeye çalışacağız. Katılan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsat Yöneticileri Tarihi ve Turistik Yerleri Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement