Samsatlı Çocuklara Bayram Öncesi Giyim Yardımı - Son Dakika
Yerel

Samsatlı Çocuklara Bayram Öncesi Giyim Yardımı

Samsatlı Çocuklara Bayram Öncesi Giyim Yardımı

Adıyaman’ın Samsat ilçesi merkez ve köylerinde bulunan anaokulu ve anasınıfları öğrencilerine, bayram öncesi giyim yardımı yapıldı.

02.10.2014 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Samsat ilçesi merkez ve köylerinde bulunan anaokulu ve anasınıfları öğrencilerine, bayram öncesi giyim yardımı yapıldı.

Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince hazırlanan ve İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) 2013 yılı mali destek programları kapsamında desteklenen 'Sağlam Kişiliğin Adresi; Okul Öncesi' isimli proje ile Samsat ilçesindeki bütün anasınıfı ve anaokulu öğrencilerine gocuk, pantolon, kazak ve ayakkabı dağıtıldı.

Samsat Kaymakamı Kürşad Atak'ın katıldığı bir törenle dağıtılan yardımlara çok sevinen öğrenciler Samsat Kaymakamlığı ve İpekyolu Kalkınma Ajansı yetkililerine teşekkür ettiler.

Kaymakam Atak yaptığı açıklamada, bayram öncesi dağıtılan bu giysilerle bayramlığı olmayan okul öncesi öğrencisi bırakılmadığını belirterek, projeye emeği geçen bütün herkese teşekkür etti.

Kaymakam Kürşad Atak, "Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince 2013 yılında hazırlanan ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürütülen proje ile okul öncesi öğrencilerimize geçen yıl giyim yardımı yapılmıştı. Aynı proje kapsamında bu yılda bütün öğrencilerimize giyim yardımında bulunduk. Bayram öncesi yaptığımız bu yardımla bayramlığı olmayan okul öncesi öğrencisi bırakmamış olduk. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitimlerini sürdürebilmeleri için çalışmalar yürüteceğiz. Gerek okullarımızın fiziki durumlarının iyileştirilmesi, gerekse de okul araç gereçlerinin temini yönünde idare olarak gerekli her şey yapılacaktır. Okul öncesini önemsiyoruz. Tıpkı zorunlu eğitimde olduğu gibi okul öncesinde de okullaşma oranının yüzde yüz olması için gayret sarf edeceğiz. Bu tür sosyal projelerimiz de bu amacımıza hizmet edecektir. Çocukların mutluluğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. Projemize emeği geçen Valiliğimiz, İKA ve Birlik çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsatlı Çocuklara Bayram Öncesi Giyim Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement