Samsun 19 Bin Şişe Sahte Şarap Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Samsun 19 Bin Şişe Sahte Şarap Ele Geçirildi

Samsun 19 Bin Şişe Sahte Şarap Ele Geçirildi

19 bin şişe sahte şarap ele geçirildiSamsun'da polisin yaptığı istihbarat çalışmada bir depoda sahte olarak üretilip depolandığı iddia edilen 19 bin 196 şişe şarap, 5 bin 812 adet bandrol, kullanılmış şarap kapakları, üzerinde bandrol bulunan şişe başlıkları, 18 rulo çeşitli markalara ait gövde etiketleri, şarap bidonu ve huni ele geçirildi.

29.06.2016 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 bin şişe sahte şarap ele geçirildi

Samsun'da polisin yaptığı istihbarat çalışmada bir depoda sahte olarak üretilip depolandığı iddia edilen 19 bin 196 şişe şarap, 5 bin 812 adet bandrol, kullanılmış şarap kapakları, üzerinde bandrol bulunan şişe başlıkları, 18 rulo çeşitli markalara ait gövde etiketleri, şarap bidonu ve huni ele geçirildi. Olayla ilgili 28 yaşındaki T.D. hakkında soruşturma başlatıldI.

Samsun Enniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yaptıkları istihbarat çalışmada iddiaya göre sahte olarak üretilen şarapların depolandığını tespit etti. Sivil ekipler bugün bir apartmanın girişindeki depo olarak kullanılan işyerine baskın düzenledi. Yapılan baskında sahte oldukları değerlendirilen 19 bin 196 şişe çeşitli marka şarap, 5 bin 812 adet bondrol, kullanılmış şarap kapakları, üzerinde bandrol ulunan şişe başlıkları, 18 rulo halinde çeşitli markalara ait gövde etiketleri, şarap bidonları, huni ve bidon içinde 5 litre şarap ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler tek tek depodan çıkarılarak incelemeye alındı. Olayla ilgili ele geçen malzemelerin sahibi olduğu öne sürülen T.D. hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun 19 Bin Şişe Sahte Şarap Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement