Samsun - Battaniye ve Kilim Arasında 55 Kilo Esrar - Son Dakika
Güncel

Samsun - Battaniye ve Kilim Arasında 55 Kilo Esrar

Samsun - Battaniye ve Kilim Arasında 55 Kilo Esrar

Battaniye ve kilim arasında 55 kilo esrar Uşak'ta, durdurulan bir minibüs ile otomobilde yapılan aramada, kilim ve battaniyelerin arasına gizlenmiş 55 kilo 233 gram esrar ele geçirildi.

03.03.2015 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Battaniye ve kilim arasında 55 kilo esrar

Uşak'ta, durdurulan bir minibüs ile otomobilde yapılan aramada, kilim ve battaniyelerin arasına gizlenmiş 55 kilo 233 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan üç kişiden ikisi tutuklandı.

Doğu illerinden temin edilen esrarın bir minibüs ve otomobille Uşak'a getirilerek piyasaya sürüleceği bilgisi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, çalışma başlattı. Dün (pazartesi) kent girişinde önlem alan polis, iki aracı da durdurdu. Narkotik köpeği ile yapılan aramada minibüs ile otomobilde yüklü kilim ve battaniyelerin arasına gizlenmiş 55 kilo 233 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili her iki araçtaki G.Ö. ve M.K. ile T.G. adlı kadın gözaltına alındı. Ele geçirilen uyuşturucu madde ile zanlılar emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan G.Ö. ve M.K. tutuklanırken, T.G. ise serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun - Battaniye ve Kilim Arasında 55 Kilo Esrar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • 22: yaşa 0 0 Yanıtla

Advertisement