Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'a Muhtarlardan Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'a Muhtarlardan Ziyaret

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nair ve üyeleri ziyaret etti.

23.09.2014 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Nair ve üyeleri ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Yılmaz, ülke olarak çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Kendisinin 15 yıl öncesinden daha fazla çalışması gerektiğini düşündüğünü belirten Yılmaz, "Çünkü Türkiye önüne çok büyük hedefler koydu. Çalışmadan, üretmeden başarılı olmamız mümkün değil. Çalışmadan, üretmeden yaşamak diye bir şey olmamalı" dedi.

Türkiye'de bürokrasinin halen çok hantal ve ağır olduğunu ifade eden Yılmaz, "Bu mevcut sistemlerle 2023 hedeflerine yürümek çok zor. Bu sistemlerin değişmesi gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın da sık sık dile getirdiği gibi bu sistemi tıkayan 12 Eylül uzantısı Anayasa'nın değişmesi gerekiyor. Türkiye giderek büyüyor ve iddialı bir ülke konumuna geliyor. Bunu çok çalışarak elde ettik. Ama bundan sonra daha da fazla çalışmamız gerekiyor" diye konuştu.

Bafra ilçesinde belediyenin yaptığı hizmetler hakkında da bilgi veren Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bafra'da yapılan işlerin ivmesini artırarak devam ettireceğiz. Bafra hiçbir ilçeden geri kalmayacak. Asıl önemli olan yapılan işlerin kalıcı olması. Göz boyamak için yapılan her işin en pahallı iş olduğunun bilinci ile bakıyorum işlere. Bugün hem Bafra'nın hem de diğer çoğu ilçemizin en önemli sorununun su olduğunu düşünüyorum. Bu sorun tüm dünyanın sorunu. Küresel ısınma ile dünya giderek ısınıyor ve yağışlar azalıyor. Suyun azalmasının yanında kalitesi de düşüyor. Ben bu su kalitesi konusunu da çok önemsiyorum.  İlçelerimizde ileriki günlerdeki önceliğim kaliteli ve devamlı su sağlanmasına yönelik çalışmalar olacak. Bu konuda bulunduğunuz yerlerde yönlendirici olan siz değerli muhtarlarımızdan da destek bekliyorum." - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'a Muhtarlardan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement