Samsun Büyükşehir Belediyesi Ankara'da İlgi Odağı Oldu - Son Dakika
Yerel

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ankara'da İlgi Odağı Oldu

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ankara\'da İlgi Odağı Oldu

Bu yıl 17-20 Eylül 2015 tarihleri arasında Ankara’da 9.su düzenlenen "Uluslararası Belediye ve Çevre Fuarı"na katılan Samsun Büyükşehir Belediyesi tamamladığı ve yürütmekte olduğu projelerle ilgi odağı oldu.

19.09.2015 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 17-20 Eylül 2015 tarihleri arasında Ankara'da 9.su düzenlenen "Uluslararası Belediye ve Çevre Fuarı"na katılan Samsun Büyükşehir Belediyesi tamamladığı ve yürütmekte olduğu projelerle ilgi odağı oldu.

Uluslararası Yerel Yönetimler Zirvesi kapsamında "Daha iyi bir ülkede, daha iyi kentlerde yaşamak için" bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen "CITYTECH" 2015'te Avrupa Birliği sürecindeki Türkiye'de yerel yönetimlerinin gereksinimi duyduğu makine, teçhizat ve ekipmanlar tanıtıldı. Bu kapsamda davet edilen ve projelerini sergileyen 15'ten fazla belediyenin çalışmaları ile takdir topladı.

SAMSUN İLGİ ODAĞI

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nın organize ettiği stantta belediyenin çevre düzenlemesi, mimari ve peyzaj, rekreasyon ve turizm odaklı çalışmaları anlatıldı. Doğu ve Batıpark sahalarında yapılan çalışmalar, sahil düzenleme çalışmaları, Mavi Işıklar Eğitim Dinlenme ve Rehabilitasyon Merkezi gibi birçok proje hakkında detaylı bilgi verildi. Yapılan diğer çalışmalarla ilgili olarak da bilgilendirme kitapçıkları dağıtıldı.

İKRAMLARA YOĞUN İLGİ

Yapılan tanıtma çalışmaları ve katıldıkları fuarlar ile farkındalığını ortaya koyan Samsun Büyükşehir Belediyesi, ziyaretçilere çeşitli hatıra ve tanıtım materyalleri dağıttı. Samsun'un vazgeçilmez ağız tatlarından Bafra nokulu ve Çarşamba kıvratması ise fuar boyunca ziyaretçilere ikram edildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun Büyükşehir Belediyesi Ankara'da İlgi Odağı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement