Samsun - Cumhurbaşkanı Erdoğan; Güya Bizi Mursi'nin Aldığı Ceza ile Korkutuyorlar - Aktüel - Son Dakika
Güncel

Samsun - Cumhurbaşkanı Erdoğan; Güya Bizi Mursi'nin Aldığı Ceza ile Korkutuyorlar - Aktüel

Samsun - Cumhurbaşkanı Erdoğan; Güya Bizi Mursi\'nin Aldığı Ceza ile Korkutuyorlar - Aktüel

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Güya bizi Mursi'nin aldığı ceza ile korkutuyorlar (2) BALKON KONUŞMASI YAPTI Cumhuriyet Meydanı'ndaki konuşmasının ardından toplu açılış kurdelesini kesen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

18.05.2015 21:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Güya bizi Mursi'nin aldığı ceza ile korkutuyorlar (2)

BALKON KONUŞMASI YAPTI

Cumhuriyet Meydanı'ndaki konuşmasının ardından toplu açılış kurdelesini kesen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Belediye binası önündeki vatandaşların 'Reis balkona' sloganlarına karşılık Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye binasının balkonuna çıkarak, Gösterdiğiniz bu ilgi alakaya, toplu açılış töreni sebebiyle sizlere kalbi şükranlarımı sunuyorum. Diyorum ki, ya Rab bizleri bayraksız bırakma, camilerimizi ezansız bırakma, camilerimizi cemaatsiz bırakma, birliğimiz daim eyle ve inşallah bu azimle bu gayretle birlik beraberlik içerisinde inşallah yarınlara yürüyelim. Ben sizin gözlerinizde bunu görüyorum. Çünkü siz istiklalin, istikbalin mücadelesini veren bir ecdadın torunusunuz diye konuştu. Daha sonra da kalabalığı çiçek attı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile makamında görüştükten sonra Garnizon Komutanlığı'na geçti. Burada Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Selim Kahveci'yle görüştükten sonra yeni hizmete giren Sheraton Oteli, ardından da Vali İbrahim Şahin'i makamıda ziyaret eti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, temaslarının ardından Çarşamba Havalimanı'na geçerek buradan uçakla Ankara'ya döndü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun - Cumhurbaşkanı Erdoğan; Güya Bizi Mursi'nin Aldığı Ceza ile Korkutuyorlar - Aktüel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement