Samsun'da Anlamlı Sergi - Son Dakika
Yerel

Samsun'da Anlamlı Sergi

Samsun\'da Anlamlı Sergi

Diyanet-Sen tarafından düzenlenen ‘1. Uluslararası Din ve Toplum’ başlıklı Fotoğraf Yarışması Sergisi Samsun Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonu’nda açıldı.

15.11.2016 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyanet-Sen tarafından düzenlenen '1. Uluslararası Din ve Toplum' başlıklı Fotoğraf Yarışması Sergisi Samsun Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonu'nda açıldı.

Sergi açılışında konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Bu güzel serginin açılması için Diyanet-Sen'den talep geldiğinde çok mutlu oldum. Burası insanların her zaman ulaşabileceği bir konumda yer alıyor. Bu tür sergilere ev sahipliği yapmak bizleri gerçekten mutlu ediyor. Sergide din ve insan temalı fotoğraflar yer alıyor. Haliyle maneviyatı yüksek fotoğraflar. Bizleri duygulandıran bu kareleri çeken değerli sanatçıları tebrik ediyorum" dedi.

Başkan Yılmaz açılıştan sonra sergide yer alan fotoğrafları detaylı bir şekilde inceledi. Açılışa İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı ve Diyanet-Sen üyeleri katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun'da Anlamlı Sergi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement