Samsun'da Arife Günü Şehitlikler Ziyaretçi Akınına Uğradı - Son Dakika
Güncel

Samsun'da Arife Günü Şehitlikler Ziyaretçi Akınına Uğradı

Samsun\'da Arife Günü Şehitlikler Ziyaretçi Akınına Uğradı

Samsun'da Kurban Bayramı arifesinde şehitlikler ziyaretçilerle doldu taştı.

11.09.2016 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da Kurban Bayramı arifesinde şehitlikler ziyaretçilerle doldu taştı. Şehit anneleri evlatlarının mezarları başında gözyaşı döküp, dua etti.

Samsun'da Arife Günü kent merkezindeki şehitlikler ziyaretçi akınına uğradı. Asri Mezarlığı'ndaki şehitliği ziyaret eden şehit yakınları duygu dolu anlar yaşadı. Şehit anneleri evlatlarının mezarlar taşlarını sevip, Kuran-ı Kerim okuyarak dua etti.

Kars 14'üncü Mekanize Tugay Komutanlığı emrinde görev yaparken 18 Nisan 1992 tarihinde Iğdır-Doğubayazıt karayolunun 25'inci kilometresindeki Pamuk Geçidi mevkisinde yol kesme eyleminde 3 astsubay arkadaşı ile birlikte 29 yaşında şehit olan Astsubay İstihkam Teknisyen Kıdemli Üstçavuş İlhan Hamlı'nın annesi 80 yaşındaki Bedriye Hamlı, oğlunun mezarı başında dua etti. Tüm şehitlerin evladı olduğunu söyleyen Bedriye Hamlı, "Hepsi bizim evladımız, hepsi bizim mezarımız. Biz oğlumuz bayramlarda gelecek diye beklerken artık biz ona ziyarete geliyoruz. Ne yapalım? diyecek bir şey bulamıyorum. Sadece kendi şehit oğlumun değil diğer şehitlerin mezarıyla da ilgileniyorum. Hiçbirisi birbirinden ayrı değil. Elimden başka bir şey gelmiyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun'da Arife Günü Şehitlikler Ziyaretçi Akınına Uğradı - Son Dakika


Advertisement