Samsun'da Askeri Aracın Otomobille Çarpışması - Son Dakika
Yerel

Samsun'da Askeri Aracın Otomobille Çarpışması

Samsun\'da Askeri Aracın Otomobille Çarpışması

Bafra ilçesindeki trafik kazasında şehit olan Jandarma Er Kadir Bozan için Samsun İl Jandarma Komutanlığı'nda tören düzenlendi Terhisine 15 gün kaldığı belirtilen Bozan'ın naaşı, törenin ardından uçakla İstanbul'a gönderildi.

21.10.2014 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bafra ilçesinde, jandarmaya ait askeri araçla otomobilin çarpıştığı kazada şehit olan Jandarma Ulaştırma Er Kadir Bozan'ın naaşı, Samsun İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen törenin ardından İstanbul'a gönderildi.

Şehit Bozan'ın cenazesi, Bafra Asri Mezarlık morgundan alınarak Samsun İl Jandarma Komutanlığı'na getirildi.

Burada düzenlenen törene, Bozan'ın yakınları ile Samsun Valisi İbrahim Şahin,  Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Demirezen ve diğer yetkililer katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Jandarma Yarbay Mehmet Arı, "Vatanın bölünmez bütünlüğüne yönelik tehditler karşısında bu büyük millet şehit olmayı her zaman bir onur, gurur kaynağı olarak görmüştür" dedi.

Terhisine 15 gün kaldığı öğrenilen şehit Bozan'ın naaşı, törenin ardından uçakla İstanbul'a gönderildi.

Bafra'dan Alaçam yönüne giden Aydın Gürel yönetimindeki 55 HA 551 plakalı otomobil, Samsun- Sinop Karayolu Kolay Mahallesi Kavşağı'nda, devriyeden dönen Jandarma Er Kadir Bozan'ın kullandığı İlçe Jandarma Komutanlığına ait askeri araçla çarpışmış, kazada, jandarma er Bozan olay yerinde hayatını kaybetmişti. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun'da Askeri Aracın Otomobille Çarpışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement