Samsun'da Avcıları Taşıyan Teknenin Alabora Olması - Son Dakika
Yerel

Samsun'da Avcıları Taşıyan Teknenin Alabora Olması

Kazada yaşamını yitiren Yunus Semiz ile yeğeni Mehmet Ali Semiz'in cenazeleri, Bafra'da toprağa verildi.

14.01.2015 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bafra ilçesinde avlanmak için Sarıköy Mahallesi'ndeki Gıcı Gölü'ne açılan ve fırtına nedeniyle alabora olan tekneden göle düşerek hayatını kaybedenlerden Yunus Semiz (38) ile yeğeni Mehmet Ali Semiz'in (35) cenazeleri defnedildi.

Bafra Sarıçevre Çatak Mahallesi'ndeki evlerinden alınan amca ve yeğeninin cenazeleri, Sarıçevre Çatak Mahallesi Camisi'ne getirildi. Burada ikindi vakti kılınan cenaze namazlarının ardından Yunus ve Mehmet Ali Semiz'in cenazeleri, aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye, ölenlerin yakınları ile Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ve vatandaşlar katıldı.

Bafra ilçesinde avlanmak için 11 Ocak Pazar günü Sarıköy Mahallesi'ndeki Gıcı Gölü'ne açılan ve fırtına nedeniyle alabora olan teknedeki 7 kişiden Dursun Namlı'nın (30) cesedi çevre sakinlerince, Muharrem Türkmen (37), Niyazi Türkmen (30), Yunus Emre Erol (20), Yunus Semiz (38), Mehmet Ali Semiz (35) ve Bilgin Namlı'nın (15) cesetleri ise arama kurtarma ekiplerince bulunarak kıyıya çıkarılmıştı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun'da Avcıları Taşıyan Teknenin Alabora Olması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement