Samsun'da İlginç Trafik Kazaları Mobese'lere Yansıdı - Son Dakika
Güncel

Samsun'da İlginç Trafik Kazaları Mobese'lere Yansıdı

Samsun\'da İlginç Trafik Kazaları Mobese\'lere Yansıdı

Samsun’da meydana gelen ilginç trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı.

10.12.2016 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da meydana gelen ilginç trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı.

Samsun'da Ekim ve Kasım aylarında şehir merkezinde meydana gelen trafik kazaları, İl Emniyet Müdürlüğü'nün MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü, sabit ve hareketli MOBESE kameralarının Ekim ve Kasım aylarında kaydettiği trafik kazalarının genellikle sürücülerin dikkatsizliği ve kural hatasından kazaların meydana geldiği görüldü.

Görüntülerde, aşırı hız, dikkatsizlik ve kural ihlallerinin neden olduğu kazalarda ölüm yaşanmadı. MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerde daha çok sürücü hataları ön plana çıktı. Özellikle ışıklı kavşaklarda trafik kazaları çok yaşandı.

Görüntülerde 04 Kasım Cuma günü saat 07.50'de Gazi Caddesi'nde ilerleyen 3 tekerlekli elektrikli bisikletli bir kişi caddeden aşağıya dönüş yaptığı sırada yolun solunda park halinde duran bir araca yandan çarptı. Çarptığı aracın yanında bir müddet duran ve alkollü olduğu tahmin edilen motosikletli sürücü daha sonra motosikletinin ikaz lambalarını yakarak geri geri geldiği sırada yere düşmesini MOBESE kameraları anbean kaydetti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Samsun'da İlginç Trafik Kazaları Mobese'lere Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement