Samsun'da Seccadesini Alan Meydana Geldi - Son Dakika
Yerel

Samsun'da Seccadesini Alan Meydana Geldi

Samsun\'da Seccadesini Alan Meydana Geldi

Samsun İlkadım Belediyesi'nin dün akşam Kadir gecesi için düzenlediği "Seccadenle Gel" etkinliğinde binlerce kişi Cumhuriyet Meydanı'nda teravih namazı kılıp dua etti.

24.07.2014 14:23  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un İlkadım Belediyesi tarafından Kadir gecesi nedeniyle dün akşam düzenlenen "Seccadenle Gel" etkinliğinde binlerce kişi hep birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda teravih namazı kılıp dua ettiler.

İlkadım Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Kadir Gecesi özel programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Binlerce kişinin katıldığı programda vatandaşlar Cumhuriyet Meydanı'nda aynı safta teravih namazı kıldı. Özel gecenin sonunda Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in Sakal-ı Şerif'i ziyarete açıldı.

İlkadım Belediyesi, Samsun İl Müftülüğü ve İlkadım İlçe Müftlüğü ile ortaklaşa yapılan "Seccadenle Gel" Kadir Gecesi özel etkinliğine İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun İl Müftüsü Hayrettin Öztürk, İlkadım İlçe Müftüsü Yahya Polat, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"İLKLERİ YAŞATTIK"

İlkadım Belediyesi olarak Ramazan ayında Samsun'a ilkleri yaşattıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Belediyemiz tarafından düzenlediğimiz bu özel geceye göstermiş olduğunu yoğun ilgi ve alakadan dolayı herkese tek tek teşekkür ediyorum. Rabbim bu birlikteliğimiz bozmasın bizleri hep bir arada tutsun. İlkadım Belediyesi olarak Ramazan ayımızı dolu dolu geçirdik. Komşu iftarları ile Samsun'da bir ilki gerçekleştirdik. Kadir gecesinde ise on binlerce kişi ile aynı anda teravih namazımızı kıldık, dualar ettik. Allah dualarımızı namazlarımızı kabul etsin. Şimdiden tüm dostlarımızın kardeşlerimizin bayramını kutluyorum. Allah her Kadir gecemizin böyle dolu dolu yaşatmasını temenni ediyorum" dedi.

SAKAL-I ŞERİF İZDİHAMI

Düzenlenen özel gecede dünya Kur'an okuma birincisi Beykoz Riva Cami hatibi Mehmet Bilir, Samsun Büyük Cami Baş İmamı hatibi Hamdi Demirbaş Kur'an ziyafeti verdi. Gece'de semazen gösterileri ve ilahi dinletileri vatandaşlar tarafından ilgi ile izlendi. Programın sonunda Hz. Muhammed'in Sakal-ı Şerif'i de ziyarete açıldı. Sakal-ı Şerif ziyaretinde adeta izdiham yaşandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun'da Seccadesini Alan Meydana Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement