Samsun'da Kanlı Kuyumcu Soygunu: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Samsun'da Kanlı Kuyumcu Soygunu: 1 Yaralı

Samsun\'da Kanlı Kuyumcu Soygunu: 1 Yaralı

Samsun’da girdiği kuyumcudaki çalışanı tabancayla yaralayan maskeli şahıs, bir miktar altını alarak bisikletle kaçtı.

26.11.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da girdiği kuyumcudaki çalışanı tabancayla yaralayan maskeli şahıs, bir miktar altını alarak bisikletle kaçtı.

Olay, İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi Gebi Caddesi'nde saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yüzüne maske takarak Mecit Sarıoğlu'na ait kuyumcu dükkanına gelen kimliği belirsiz bir kişi, silah çekip altınları istedi. Soyguncu, kendisine direnen kuyumcu çalışanı Hasan Tiryaki'yi (55) yaralayıp bilezik, kolye ve yüzükleri alarak bisikletle kaçtı. Soyguncu kaçarken bazı yüzükleri düşürdü. Vatandaşlar yüzükleri toplayarak kuyumcuya teslim etti. Siyah poşet içindeki altınlarla bisikletle kaçan maskeli soyguncunun otomobille peşine düşen vatandaşlar onu yakalayamadı. Yaralı Hasan Tiryaki, Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tirkayi'nin sol kolunun pazısından vurulduğu ve kurşunun girip çıktığı öğrenildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Olayı Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri ile İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kuyumcu dükkanında incelemelerde bulundu. Polis, görgü şahitlerinin ifadesine başvurdu.

Faruk Gündüz adlı vatandaş, silah sesi üzerine kuyumcu dükkanından bir kişinin elinde siyah poşet, yüzünde maske ile kaçarken gördüğünü belirterek, "Bisiklete bindi kaçtı. Kaçarken yüzükler sokağa döküldü. Peşinden otomobil ile gidenler oldu ama yakalanamadı" dedi.

Polisin kuyumcu dükkanında yaptığı inceleme sonucu 1 adet boş kovan ve 1 adet mermi çekirdeği ele geçti. Kaçan soyguncunun kimlik tespitine ve yakalanmasına çalışılıyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Samsun'da Kanlı Kuyumcu Soygunu: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı
    20:29 İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı

    İstanbul Valiliği, bu gece saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirerek, sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu. Meteorolojiye göre, İstanbul'da bu gece saatlerinden itibaren beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

  • 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma
    20:28 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma

    31 Mart yerel seçimlerinde oy vermek için Ömer Keçecigil Okuluna giden askeri ve polis personellerine 'Konuş, sen nerelisin?' diyen DEM Partili Süleyman Salğucak, seçim kanuna muhalefet suçundan dolayı Şırnak İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı. Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı, Salğucak hakkında 'Seçim kanununa muhalefet' ve 'Seçmenin oy kullanmasını engelleme' iddialarıyla ilgili soruşturma açtı.

  • Osmanlı'nın sembolü Süleyman Han Camii yeniden ibadete açıldı
    20:27 Osmanlı'nın sembolü Süleyman Han Camii yeniden ibadete açıldı

    Van Kalesi'nin zirvesinde bulunan Osmanlı sembolü Süleyman Han Camii, restore edildikten sonra yeniden ibadete açıldı. 2 bin 700 yıllık Van Kalesi, hala görkemiyle ayakta duruyor ve cami bu tarihi yapıyı tamamlıyor. Van Valisi Ozan Balcı, caminin açılışında yaptığı konuşmada, şehrin imar ve inşa edilmesi için yapılan çalışmaların vatandaşların huzuru ve refahı için olduğunu belirtti ve Van'ın kültür ve turizmine büyük değer katacak olan bu restorasyonların devam edeceğini söyledi.

  • 484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali Programı Tanıtıldı
    20:24 484. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali Programı Tanıtıldı

    Manisa'da düzenlenen Uluslararası Mesir Macunu Festivali'nin programı tanıtıldı. Festival, 23 Nisan'da başlayacak ve çeşitli etkinliklerle 28 Nisan'da sona erecek. Festivalde konserler, paneller, sergiler ve mesir saçımı gibi etkinlikler yer alacak.


Advertisement