Samsun'da Kanserden Ölen Polis Memuru İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Samsun'da Kanserden Ölen Polis Memuru İçin Tören Düzenlendi

Samsun'un Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan ve lenf kanseri sonucu yaşamını yitiren polis memuru Murat Akkurt (43) için tören düzenlendi.

07.11.2015 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan ve lenf kanseri sonucu yaşamını yitiren polis memuru Murat Akkurt (43) için tören düzenlendi.

Yaklaşık 4 aydır kanser tedavisi gören ve dün hayatını kaybeden Akkurt'un cenazesi, tedavi gördüğü Ondokuzmayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi morgundan alınarak, Samsun Emniyet Müdürlüğü önüne getirildi.

Buradaki törene Akkurt'un eşi Fatma, kızları Sema ve Eda ile AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge  Komutanı Murat Özer, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Cihan Alagöz ve mesai arkadaşları katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve dua edilmesinin ardından mesai arkadaşlarınca omuzlara alınan Akkurt'un cenazesi, ardından cenaze aracı ile defnedilmek üzere Tokat'ın Zile ilçesine bağlı Özyurt köyünde gönderildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun'da Kanserden Ölen Polis Memuru İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement