Samsun'da Kaza: Aynı Aileden 6 Ölü, 4 Yaralı (2) - Son Dakika
Güncel

Samsun'da Kaza: Aynı Aileden 6 Ölü, 4 Yaralı (2)

Samsun\'da Kaza: Aynı Aileden 6 Ölü, 4 Yaralı (2)

Erzincan'daki ASKER OĞLUNU ZİYARET EDECEKTİ Terme İlçesi'nde LPG'li otomobilin sürücüsü Ahmet Bodur'un direksiyon kontrolünü yitirmesi ardından, karşı şeride geçerek 42 yaşındaki İmdat Akgül yönetimindeki minibüse çarptı.

17.01.2015 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan'daki ASKER OĞLUNU ZİYARET EDECEKTİ

Terme İlçesi'nde LPG'li otomobilin sürücüsü Ahmet Bodur'un direksiyon kontrolünü yitirmesi ardından, karşı şeride geçerek 42 yaşındaki İmdat Akgül yönetimindeki minibüse çarptı. Kazada sonucu Ahmet Bodur ile minibüste bulunan sürücünün eşi Şehri Akgül, 3 yaşındaki oğlu Yusuf, annesi Emine Akgül (58), yeğenleri Soner (14) ve Caner (10), öldü. Yaralanan İmdat Akgül, kızı Songül, oğlu Yücel Akgül ve babası Ali Akgül, ise hastanede tedavi altına alındı.

Otomobildeki LPG tankının patladığı kazada yanarak öldüğü belirtilen aynı aileden 5 kişinin cenazeleri otopsi işlemleri için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Kazada hayatını kaybeden otomobil sürücüsünün cenazesi ise hastanedeki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alındı.

Mİnibüste bulunan Akgül ailesinin Erzincan'da askerlik yapan oğulları 20 yaşındaki Ümit Akgül'ü ziyaret etmek için Samsun'dan yola çıktıkları belirtildi. Vatani görevini yaptığı Erzincan'da acı haberi komutanlarından alan Ümit Akgül'ü de yarın yapılacak cenaze törenine katılmak üzere yola çıktığı ifade edildi.

Öte yandan otomobil sürücüsü evli ve 2 çocuk babası Ahmet Bodur'un Ordu'nun Fatsa İlçe Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde erkek hemşire olarak görev yaptığı belirlendi.

Bodur'un bu gece nöbeti olduğu ve gezmek için Samsun'a geldiği ifade edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun'da Kaza: Aynı Aileden 6 Ölü, 4 Yaralı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement