Samsun'da Kuyumcu Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Samsun'da Kuyumcu Öldürüldü

Samsun\'da Kuyumcu Öldürüldü

Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde kuyumcu 35 yaşındaki Tarık Emre Yıldız, tabancayla sırtından vurularak öldürüldü.

15.07.2015 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde kuyumcu 35 yaşındaki Tarık Emre Yıldız, tabancayla sırtından vurularak öldürüldü. Olayla ilgili 32 yaşındaki O.A. gözaltına alındı.

Olay dün akşam meydana geldi. Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde oturan 34 yaşındaki Özlem Yıldız, sabah evden çıkan ve bir daha geri dönmeyen eşi Tarık Emre Yıldız'a ulaşamadığını belirterek polise başvurdu. Özlem Yıldız, "Eşim sabah işe gitmek üzere evden çıktı. Akşam oldu hala kendisinden haber yok. Telefonu da kapalı. Eşimin çok sık görüştüğü O.A.'yı da arıyorum onun telefonu da kapalı. O.A.'nın eşime borcu vardı, o birşey yapmış olabilir" diyerek şikayette bulundu.

Bunun üzerine Ayvacık İlçesi Suat Uğurlu Barajı kenarında balıkçılar tarafından sırtından vurulmuş bir erkek cesedi bulundu. İhbar üzerine harekete geçen jandarma yaptığı incelemede, öldürülen kişinin 1 çocuk babası Tarık Emre Yıldız olduğunu tespit etti. Polisle yapılan ortak çalışma sonucunda olayın faili olduğu iddiasıyla seyyar börekçi olan O.A. Çarşamba İlçesi yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. - Ayvacıksamsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun'da Kuyumcu Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement