Samsun'da Marketteki Kasiyerin Öldürüldüğü Soygun Girişimi - Son Dakika
Yerel

Samsun'da Marketteki Kasiyerin Öldürüldüğü Soygun Girişimi

Samsun\'da Marketteki Kasiyerin Öldürüldüğü Soygun Girişimi

Bafra ilçesinde bir marketi soymak isteyen kişi tarafından silahla öldürülen kasiyerin vurulma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

16.11.2014 20:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Bafra ilçesinde bir markette soygun gerçekleştirmek isteyen kişi tarafından silahla öldürülen kasiyerin vurulma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, 13 Kasım'da ilçeye bağlı Emirefendi Mahallesi Hasan Çakın Caddesi'nde bir markete giden yüzü maskeli kişinin, kendisine direnen kasiyer Murat Demir'e (28) tabancayla ateş ederek kaçması, marketin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Kamera kayıtlarında, siyah montlu, kar maskeli ve eldivenli şüphelinin eline çikolata alarak müşteri gibi geldiği kasada, birden silahını çıkararak kasiyere doğrulttuğu, kendisine direnen Murat Demir'i bacağından vurduğu görülüyor. Şüphelinin arkasından koşan Demir'in tekrar market içine gelip yere düştüğü anların kaydedildiği görüntülerde, market çalışanlarının sağlık ekiplerine haber verme anı da kameraya yansıdı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Cinayet Büro ile Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro amirliği ekiplerinin, zanlının yakalanması için başlattığı çalışma sürüyor.

Olay

Markete giden yüzü maskeli kişi, Demir'den kasadaki paraları istemiş, Demir'in direnmesi üzerine tabancayla kasiyere iki el ateş ettikten sonra kaçmıştı. Markette çalışan diğer görevlilerin haber vermesi üzerine 112 Acil Servis ekiplerince özel bir hastaneye kaldırılan Demir, müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun'da Marketteki Kasiyerin Öldürüldüğü Soygun Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement