Samsun'da Okmeydanı Protestosu - Son Dakika
Güncel

Samsun'da Okmeydanı Protestosu

Samsun\'da Okmeydanı Protestosu

Samsun’da, Okmeydanı'nda çıkan olaylarda hayatlarını kaybeden Uğur Kurt ve Ayhan Yılmaz’ın ölümüne tepki gösteren bir grup yürüyüş düzenledi.

24.05.2014 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da, Okmeydanı'nda çıkan olaylarda hayatlarını kaybeden Uğur Kurt ve Ayhan Yılmaz'ın ölümüne tepki gösteren bir grup yürüyüş düzenledi.

Samsun'da kendilerine 'Samsun Emek ve Demokrasi Güçleri Platformu' adı veren bir grup DSİ 7. Bölge Müdürlüğü önünde bir araya gelerek yürüyüş düzenledi. DSİ önünden Lise Caddesi, Gazi Caddesi, 19 Mayıs Bulvar üzerinden İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Öğretmenevi önüne kadar yürüyen grup, hükümet aleyhinde sloganlar attı. Slogan atan gruba bazı vatandaşlar tepki gösterdi. Araya giren polis, muhtemel bir olayı engelledi.

Grup adına basın açıklaması okuyan Pir Sultan Abdal Derneği Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Taşkın, "Hayatını kaybeden yurttaşlarımız Uğur Kurt ve Ayhan Yılmaz isimli vatandaşlarımızın ailelerinin acısını paylaşıyoruz. Bizler bu arkadaşlarımızın ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz" dedi.

Bir süre oturma eylemi yapan ve slogan atan grup daha sonra olaysız şekilde dağıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Samsun'da Okmeydanı Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement