Samsun'da Web Sempozyumu - Son Dakika
Yerel

Samsun'da Web Sempozyumu

Samsun\'da Web Sempozyumu

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı tarafından “Pediatrik Minimal İnvazif Cerrahi” konulu web sempozyumun dördüncüsü düzenlendi.

15.09.2015 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı tarafından "Pediatrik Minimal İnvazif Cerrahi" konulu web sempozyumun dördüncüsü düzenlendi.

Sheraton Hotel'de düzenlenen sempozyuma Ege Üniversitesi'nden Prof.Dr. Coşkun Özcan, Marmara Üniversitesi'nden Prof.Dr. Gürsu Kıyan, Ankara Üniversitesi'nden Prof.Dr. Aydın Yağmurlu ve Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi'nden Prof.Dr. Baran Tokar katıldı.

Sempozyum hakkında bilgi veren sempozyumun moderatörü Prof.Dr. Burak Tander, "Çocukluk çağında minimal invazif cerrahi yani laparoskopik cerrahi alanındaki gelişmelerin irdeleneceği, tartışılacağı sempozyumda, özofagus atrezisinin torakoskopik onarımı konusunda engin deneyimleri olan Polanyalı meslektaşımız Prof.Dr. Dariusz Patkowski ve diğer katılımcılar endoskopik cerrahideki gelişmeleri paylaşacaklar" dedi.

Bu yılki sempozyum konularını toraksın minimal invazif cerrahisi ve ürolojiden belirlediklerini ifade eden Moderatör Doç.Dr. Mithat Günaydın, "Her yıl olduğu gibi sempozyum, internet erişimi olan herhangi bir bilgisayardan ücretsiz olarak izlenebilecektir. Ayrıca, yine ücretsiz olarak sempozyumun yapıldığı yerde bizzat izleme olanağı da mevcuttur" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement