Samsun'daki Cinayet - Son Dakika
Güncel

Samsun'daki Cinayet

İlkadım ilçesinde tabancayla ateş ettiği kişiyi öldüren, seken kurşunlardan bir kişinin de yaralanmasına neden olan cezavi firarisi tutuklandı.

24.11.2014 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım ilçesinde silahla bir kişiyi öldüren, bir kişiyi de yaralayan cezaevi firarisi tutuklandı.

Dün Saitbey Mahallesi Yüzüncüyıl Bulvarı'ndaki çay ocağı önünde oturan Zafer Köroğlu'na (41) tabancayla ateş ederek ölümüne, seken kurşunla da Bekir Akduman'ın yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan firari hükümlü Caner Macit'in emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen Macit, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Macit'in emniyette, savcılıkta ve mahkemede susma hakkını kullandığı, firar ettikten sonra "Adam yaralama ve iş yeri kurşunlama" gibi 8 ayrı suça karıştığı öğrenildi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'daki Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.


Advertisement