Samsun'daki Cinayet - Son Dakika
Yerel

Samsun'daki Cinayet

Samsun'da bir kişinin av tüfeğiyle vurularak hayatını kaybettiği olaya karıştıkları iddia edilen 4 şüpheli, Çorum'un Osmancık ilçesinde yakalandı.

24.01.2015 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da bir kişinin av tüfeğiyle vurularak hayatını kaybettiği olaya karıştıkları iddia edilen 4 şüpheli, Çorum'un Osmancık ilçesinde yakalandı.

Samsun'un İlkadım ilçesinde Alper Sel'in (30) av tüfeğiyle öldürülmesinin ardından kaçan şüphelilerin içerisinde bulunduğu Gürcistan plakalı araç, Çorum Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından takibe alındı.

Osmancık ilçesine bağlı Hacıhamza köyü çıkışında takip sonucu durdurulan araçtaki şüpheliler daha sonra kaçmaya çalıştı. Kısa süren kovalamacanın ardından isimlerinin Recep İ, Hüsame Ü, Ümmet E. ve Ahmet R. olduğu öğrenilen şüpheliler yakalandı.

Şüphelilerin kaçtıkları araçta yapılan aramada tüfek ve tabanca ele geçirildi. Şüpheliler, Osmancık Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Samsun Emniyet Müdürlüğünden gelen ekiplere teslim edildi.

Olay

İlkadım ilçesindeki İlyasköy Mahallesi'nde dün av tüfeğiyle uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Alper Sel, kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatılmıştı. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun'daki Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement