Samsun'daki Cinayete İki Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Samsun'daki Cinayete İki Tutuklama

Samsun\'daki Cinayete İki Tutuklama

Samsun'da 28 yaşındaki Ahmet Göcek'i tabacayla öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 28 yaşındaki Erdi Kün ve 19 yaşındaki Emre Kıran tutuklanırken, 18 yaşındaki Okan A. adli kontrol kaydıyla serbest bırakıldı.

29.04.2015 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da 28 yaşındaki Ahmet Göcek'i tabacayla öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 28 yaşındaki Erdi Kün ve 19 yaşındaki Emre Kıran tutuklanırken, 18 yaşındaki Okan A. adli kontrol kaydıyla serbest bırakıldı.

Olay 4 gün önce Samsun'un merkez İlkadım İlçesi 19 Mayıs Mahallesi Süleymaniye Caddesi'nde meydana geldi. Bafra İlçesi Yarıaçık Cezaevi'nden izinli olarak çıkan Ahmet Göcek, başından vurularak öldürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Göcek'e ateş ederek öldürdüğü iddia edilen Erdi Kün ile olaya karışan arkadaşları Okan A. ve Emre Kıran'ı dün yakalayıp gözaltına aldı.

Yapılan araştırmada Emre Kıran'ın da olay sırasında av tüfeğiyle ateş ettiği ve saçmaların bir işyerinin duvarına isabet ettiği belirlendi. Polise ifade veren Kün, "Aramızda eski husumet vardı. Ahmet'in bana saldırı yapacağını öğrendim. Olay akşamı karşılaşınca beni vuracak zannedip ben ona ateş ettim" dedi.

Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen şüpheliler savcılık ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, Erdi Kün ile Emre Kıran'ı tutuklarken, Okan A.'yı da adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bıraktı. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun'daki Cinayete İki Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement