Samsun Emniyeti Çocukların Yüzünü Güldürdü - Son Dakika
Yerel

Samsun Emniyeti Çocukların Yüzünü Güldürdü

Samsun Emniyeti Çocukların Yüzünü Güldürdü

Samsun Emniyet Müdürlüğü’nce Gençler Sosyal Koruma ve Destek Projesi(ÇOGEP) kapsamında ilkokul ve anaokulu öğrencilerine yönelik kırtasiye yardımı yapılarak çeşitli etkinlikler düzenlendi.

12.11.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Emniyet Müdürlüğü'nce Gençler Sosyal Koruma ve Destek Projesi(ÇOGEP) kapsamında ilkokul ve anaokulu öğrencilerine yönelik kırtasiye yardımı yapılarak çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Projesi(ÇOGEP) kapsamında onaylanan "Birlikte Güvenli Geleceğe Projesi" sloganıyla Ayvacık, Ladik, Asarcık, Canik ilçelerinde ilköğretim ve anaokulu öğrencilerine yönelik çeşitli etkinlikler düzenlendi.

KANKA EŞLİĞİNDE EĞİTİM

Etkinlik kapsamında: 150 ilkokul öğrencisine yönelik kırtasiye yardımı, 510 ilkokul 1.2.3. sınıf öğrencisine ve 171 ana sınıfı öğrencisine; polis maskotu Kanka ve polis memurları eşliğinde polislik mesleği, zararlı alışkanlıklar ve korunma yolları konularında "Polis ne yapar?" konulu anlatım yapıldı. Faaliyetlere katılan öğrencilere polis konulu yapboz, polis boyama dergisi, kuru boya, polis ne yapar dergisi hediye edildi. Ayrıca ilkokul öğrencilerinin bilimsel gelişimlerine katkıda bulunmak amacı ile 510 adet TÜBİTAK Bilim Çocuk Dergisi hediye edildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun Emniyeti Çocukların Yüzünü Güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement