Samsun İcra Müdürlüklerinde Fetö Operasyonu: 10 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Samsun İcra Müdürlüklerinde Fetö Operasyonu: 10 Gözaltı

Samsun İcra Müdürlüklerinde Fetö Operasyonu: 10 Gözaltı

İcra müdürlüklerinde FETÖ operasyonu: 10 gözaltıSAMSUN Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Samsun, Ordu ve Kahramanmaraş'ta eş zamanlı düzenlediği FETÖ/PDY operasyonunda 10 adliye ve icra müdürlüğü çalışanını gözaltına aldı.

26.08.2016 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İcra müdürlüklerinde FETÖ operasyonu: 10 gözaltı

SAMSUN Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Samsun, Ordu ve Kahramanmaraş'ta eş zamanlı düzenlediği FETÖ/PDY operasyonunda 10 adliye ve icra müdürlüğü çalışanını gözaltına aldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bu sabah, merkezi Samsun olmak üzere Ordu ve Kahramanmaraş adliyelerine ve icra müdürlüklerine eş zamanlı FETÖ/PDY operasyonu düzenlendi. 15 ekip ve 150 polisin katıldığı operasyonda Abil D. Kahramanmaraş'ta, Aslıhan B. ve Erdal B. Ordu'da, Kader A., Numan K., Abdulaziz Y., Beyza K., Oğuzhan S., Tarık K. ve Filiz Sönmez D. ise Samsun'da yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin ev ve görev yaptıkları odalarda yapılan aramada ele geçen dökümanlara ve bilgisayar kasalarına el kondu. Soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü ve gözaltı sayısının artacağı bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun İcra Müdürlüklerinde Fetö Operasyonu: 10 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement