Samsun - Molotof Kokteyli Atıp Yaktılar - Son Dakika
Güncel

Samsun - Molotof Kokteyli Atıp Yaktılar

Samsun - Molotof Kokteyli Atıp Yaktılar

Molotof kokteyli atıp yaktılar SAMSUN'da bir kafeterya kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından molotof kokteyli atılarak kundaklandı.

27.04.2015 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Molotof kokteyli atıp yaktılar

SAMSUN'da bir kafeterya kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından molotof kokteyli atılarak kundaklandı. Yangında kafeteryanın üst katındaki iki daire ile bitişiğindeki iki apartman da zarar gördü.

Olay bu gece İlkadım İlçesi Hürriyet Mahallesi Refehiye Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirsiz kişi veya kişiler Tuğba Bayrak'a ait (36) kafeteryaya molotof kokteyli atarark olay yerinden kaçtı. Kundaklanan işyeri bir anda alevlerle kaplandı. Çıkan yangın üst kattaki iki daireye de sıçradı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını su sıkarak söndürdü. Çıkan yangında kafeterya tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken üst kattaki iki daire ile bitişikteki iki apartman zarar gördü. Polis olay yerinde inceleme yaptıktan sonra çevredeki işyeri ve apartmanların güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Öte yandan yangın anı bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun - Molotof Kokteyli Atıp Yaktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement