Samsun - Şans Eseri Hayatta Kaldılar - Son Dakika
Güncel

Samsun - Şans Eseri Hayatta Kaldılar

Samsun - Şans Eseri Hayatta Kaldılar

Şans eseri hayatta kaldılarKaza anı güvenlik kamerasındaSAMSUN'da Muzaffer Kul'un kulandığı cipe, TIR çarpıp kaçtı.

15.10.2016 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şans eseri hayatta kaldılar

Kaza anı güvenlik kamerasında

SAMSUN'da Muzaffer Kul'un kulandığı cipe, TIR çarpıp kaçtı. Kaza sırasında üç takla atıp duran cipteki sürücü Kul ile eşi ve kayınvalidesi şans eseri hayatta kaldı. Kaza anı ise araç içerisindeki kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.

Samsun'un Canik İlçesi Belediyeevleri Hasköy Mahallesi'nde oturan ve özel bir firmada yönetici olarak çalışan Muzaffer Kul, geçen Pazar günü eşi Gülhanım Kul ve kayınvalidesi Mediha Saral ile birlikte Tekkeköy İlçesi'nde oturan ailesini ziyaret etmek için 52 LL 883 plakalı cip ile yola çıktı. İddiaya göre, araç Tekkeköy İlçesi Aydınlar Yolu üzerine geldiğinde, karşı yönden gelen TIR, şerit değiştirerek Muzaffer Kul'un aracına çarpıp olay yerinden kaçtı.

3 takla atan cip durduktan sonra, yaralanan 3 kişi vatandaşların da yardımıyla cipten çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Muzaffer Kul, başından, kayınvalidesi sağ bacak va sağ kolundan, eşi ise vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. İç organları zarar gören Gülhanım Kul ameliyata alındı. Mediha Saral'ın ise kırılan sağ kol ve bacağı alçıya alındı. Hastanedeki tedavileri tamamlanan üç yaralı daha sonra taburcu edildi.

Adeta ölümden döndüklerini dile getiren Muzaffer Kul, "Olay günü annemleri ziyaret etmek için yola çıktık. Kaza yerine geldiğimizde karşı şeritten gelen TIR, bizim bulunduğuumuz şeride geçip üzerimize gelmeye başladı. Ben de direksiyonu kırmama rağmen TIR'ın dorsesi bize çarptı. 3 takla attık. Adeta ölümden döndük. Kaza sonrası TIR sürücüsü bizi olay yerinde bırakıp kaçtı. Araç içerisinde kamera vardı. Kaza anını da saniye saniye görüntüledi. Birşey olur diye kamera taktırmıştım. Başıma böyle bir kaza geleceğini hiç tahmin etmezdim" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun - Şans Eseri Hayatta Kaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement