Samsun Şehit Uzman Çavuş Bayram Aksu, Memleketi Samsun'da Gözyaşlarıyla Karşılandı - Son Dakika
Güncel

Samsun Şehit Uzman Çavuş Bayram Aksu, Memleketi Samsun'da Gözyaşlarıyla Karşılandı

Samsun Şehit Uzman Çavuş Bayram Aksu, Memleketi Samsun\'da Gözyaşlarıyla Karşılandı

Şehit Uzman Çavuş Bayram Aksu, memleketi Samsun'da gözyaşlarıyla karşılandıHAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nde şehit düşen 10 askerden biri olan Uzman Çavuş Bayram Aksu'nun Türk bayrağına sarılı cenazesi, askeri uçakla Samsun-Çarşamba Havalimanı'na getirildi.

10.10.2016 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit Uzman Çavuş Bayram Aksu, memleketi Samsun'da gözyaşlarıyla karşılandı

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nde şehit düşen 10 askerden biri olan Uzman Çavuş Bayram Aksu'nun Türk bayrağına sarılı cenazesi, askeri uçakla Samsun- Çarşamba Havalimanı'na getirildi. Babası Dursun ve ağabeyi Mustafa Aksu, gözyaşları içerisinde şehidi karşıladı. Şehit Aksu'nun cenazesi daha sonra karayolu ile Yakakent İlçesi'ne götürüldü.

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde PKK'nın bomba yüklü araçla yaptığı saldırıda şehit olan Jandarma uzman çavuş Bayram Aksu'nun cenazesi bugün askeri uçakla Samsun'a getirildi. 4 yıllık asker olan şehit Aksu için Çarşamba Havalimanı'nda karşılama töreni düzenlendi. Vali İbrahim Şahin, protokol üyeleri, askeri erkan ve vatandaşlar tarafından karşılanan Şehit Uzman Çavuş Aksu'nun Türk bayrağına sarılı cenazesi, askeri uçaktan askerlerin omzunda indirildi.

Oğlunu karşılayan baba Dursun Aksu, güçlükle ayakta durabildi. Ağabeyi Mustafa Aksu da gözyaşlarına boğuldu. 4 yıllık eşi Derya Aksu'nun da 4 aylık hamile olduğu belirtilen şehit Uzman Çavuş Bayram Aksu'nun cenazesi daha sonra ikindi namazına müteakip toprağa verilmek üzere Samsun'un Yakakent İlçesi Mutaflı Mahallesi Çaycıksuyu Yaylası'ndaki babaocağına götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun Şehit Uzman Çavuş Bayram Aksu, Memleketi Samsun'da Gözyaşlarıyla Karşılandı - Son Dakika


Advertisement