Samsun Tso'dan AB Bilgi Merkezi Faaliyetleri Sunumu - Son Dakika
Yerel

Samsun Tso'dan AB Bilgi Merkezi Faaliyetleri Sunumu

Samsun Tso\'dan AB Bilgi Merkezi Faaliyetleri Sunumu

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) bünyesinde hizmet veren Samsun AB Bilgi Merkezi, Ankara’da düzenlenecek olan “AB-Türkiye İşbirliğinde 2016 Öncelikleri” adı altında düzenlenecek olan panelde sunum yapacak.

01.02.2016 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) bünyesinde hizmet veren Samsun AB Bilgi Merkezi, Ankara'da düzenlenecek olan "AB- Türkiye İşbirliğinde 2016 Öncelikleri" adı altında düzenlenecek olan panelde sunum yapacak.

Samsun TSO çatısı altında faaliyet gösteren Samsun AB Bilgi Merkezi, 2 Şubat 2016 Salı günü saat 11.00'de TOBB İkiz Kuleler Sosyal Tesisleri'nde düzenlenecek olan panele, Samsun TSO Genel Sekreteri Süleyman Karabük, AB Bilgi Merkezi Koordinatörleri Esma Deniz ve Fatih Saraç katılacak.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Hansjörg Haber ve Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşarı Büyükelçi Rauf Engin Soysal'ın katılımıyla gerçekleşecek olan panelde Samsun TSO AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Fatih Saraç tarafından 2016 yılında gerçekleştirilecek olan faaliyetler hakkında sunum yapılacak.

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, "Samsun AB Bilgi Merkezi, 1997 yılından beri odamız çatısı altında faaliyet göstermektedir. Ankara'daki panele arkadaşlarımız odamız adına katılıyor. Ankara'daki toplantıda bilgi merkezleri yaptıkları hizmetler hakkında sunum yapacaklar. Koordinatörlerimizde 2016 yılında gerçekleştireceğimiz faaliyetleri orada anlatacak. Gerçekleştirilecek konferans, toplantı, sergi, konser gibi kültürel etkinlikler ve iletişim odaklı etkinlikler ile yerelde bilgi ihtiyacının karşılanması amaçlanmaktadır" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun Tso'dan AB Bilgi Merkezi Faaliyetleri Sunumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement