Samsun TÜGVA gönüllüsü gençler Kızılay'da nöbette - Son Dakika
Güncel

Samsun TÜGVA gönüllüsü gençler Kızılay'da nöbette

Samsun TÜGVA gönüllüsü gençler Kızılay\'da nöbette

TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu ve beraberindeki gençler, demokrasi nöbeti için Ankara Kızılay'a gitti.

21.07.2016 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Durmuşoğlu, "Meydanlarda şehadeti bekleyen binlerce vatandaşımızın olduğunu gördük" dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun İl Temsilciliği, 15 Temmuz gecesi FETÖ örgütünce yapılan darbe teşebbüsüne tepkisi göstermeye devam ediyor. İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu ve beraberindeki gençler, Samsun'daki nöbetin ardından Ankara'ya giderek Kızılay Meydanı'ndaki demokrasi nöbetine katıldı.

YAPILANLARI UNUTTURMAYACAĞIZ

Ankara Kızılay'daki 2 günlük nöbet hakkında açıklama yapan Hakan Durmuşoğlu, "FETÖ örgütünce yapılmaya çalışılan darbe teşebbüsünün ardından bizler de meydanlarda, demokrasi çağrımızı ve nöbetimizi yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Türkiye'nin tarihinde kara bir leke olarak kalacak 15 Temmuz gecesini, gençler olarak unutmayacak ve unutturmayacağız. Başkent Ankara'da TBMM'ye yapılan saldırı ve vatandaşlarımızın üzerine ateş açılması derinden yaraladı. Oradaki demokrasi nöbetlerine katılarak hem Ankara'daki vatandaşlarımıza destek olduk hem de yaşanan olayları yerinde gördük" dedi.

NÖBETLERİMİZ SÜRECEK

Bundan sonraki süreçte de teyakkuz halinde olunması gerektiğine dikkati çeken Hakan Durmuşoğlu, "Anladığımıza göre bu ilk dalgaydı. Biz her gece sokaklarda ve meydanlardayız. Milletimizi ve gençlerimizi de sokaklara, meydanlara çağırıyoruz. Meydanlarda ellerinde Türk bayraklarıyla bekleyen küçük, büyük, genç, yaşlı herkes var. Bu Türkiye'nin ortak mücadelesidir. Bugün savunduğumuz ülkemiz varsa, darbe gecesi tankların önüne yatan ve canlarını veren şehitlerimiz sayesindedir. Onların ruhlarına her gece dualar gönderiyoruz. Türkiye'nin geleceği gençler olarak biz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 'Evlere gidebilirsiniz' diyene kadar nöbetimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Samsun TÜGVA gönüllüsü gençler Kızılay'da nöbette - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement