Samsun Valiliği Toplantı ve Gösteri Alanlarını Belirledi - Son Dakika
Yerel

Samsun Valiliği Toplantı ve Gösteri Alanlarını Belirledi

Samsun Valiliği il merkezinde yapılacak olan açık hava toplantıları ile ilgili olarak toplantı alanları ve gösteri yürüyüş alanları ile ilgili yerler yeniden gözden geçirilerek güncellendi.

11.02.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Valiliği il merkezinde yapılacak olan açık hava toplantıları ile ilgili olarak toplantı alanları ve gösteri yürüyüş alanları ile ilgili yerler yeniden gözden geçirilerek güncellendi.

Samsun Valiliği tarafından yapılan açıklamada, toplantı alanlarında İlkadım ilçesinde 1 nolu toplantı alanının Cumhuriyet Meydanı, 2 nolu toplantı alanının Yaşar Doğu Spor Salonu yanı ile Fuar Caddesi üzerindeki alan olan Yaşar Doğu Meydanı, 3 nolu toplantı alanının Sahil yolu, sanayi rıhtım tren rayları ile Sevgi Parkı arasındaki alan olan Sevgi Meydanı, 4 nolu toplantı alanı İstiklal Caddesi, Mevlana Caddesi, Çınar Apartmanı ile TMMOB binası arasındaki Uğur Mumcu Meydanı ve 5 nolu toplantı alanı ise İlyasköy Kavşağı, Şehit Korhan Ekiz Bulvar yolunun orta refüjünden Vezirköprü Sokak ile Bayramiç Sokak girişi kesimi arasındaki alan olan İlyasköy Meydanı olarak belirledi. Fakat İlyasköy Meydanında semt pazarları kurulduğu için cumartesi günlerin herhangi bir etkinliğin yapılamayacağı bildirildi.

Toplantı alanlarında Atakum ilçesinde 6 nolu toplantı alanı Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Atakum Amfi Tiyatro ve 7 nolu toplantı alanının ise Kredi ve Yurtlar Kurumu İlkadım Öğrenci Yurdu giriş kapısından 50 metre mesafesinden İsmet İnönü Bulvarı'nın kesişimi arasındaki alan olan Nişantaşı Meydanı olarak belirledi.

Toplantı alanlarından Canik ilçesinde, 8 nolu toplantı alanı Soğuksu Mahallesi belediye otobüs durakları hareket merkezi karşısı, 3. Bulvar yolunun orta refüjü ile Kefeli Parkı arasındaki alan olan Canik Kefeli Meydanı olarak belirlerken, Tekkeköy ilçesinde de 9 nolu toplantı alanı olarak Tekkeköy Yeni Pazaryeri Meydanı ve 10 nolu toplantı alanı olarak da Tekkeköy Eski Pazaryeri Meydanı olarak belirlendi. Fakat Tekkeköy Yeni Pazaryeri Meydanına Perşembe günleri, Eski Pazaryeri Meydanını da Pazartesi günleri semt pazarı kurulduğu için o günlerde herhangi bir etkinlik yapılmayacağı bildirildi.

GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ ALANLARI

Gösteri yürüyüş alanlarını da belirleyen Samsun Valiliği buna göre, İlkadım ilçesinde 1 nolu yürüyüş güzergahının Cumhuriyet Caddesi olduğunu bildirdi. Cumhuriyet Caddesi'nin başlangıç yeri ise Cumhuriyet Caddesi üzeri Atatürk Ortaokulu ile Gar Apartmanı arası olup, bitiş yeri Cumhuriyet Meydanı olurken, 2 nolu yürüyüş güzergahı Fuar Caddesi'dir. Yürüyüşün başlangıç yeri TCDD Gar önü Dönel kavşağı olup, bitiş yeri Fuar Caddesi üzeri Yaşar Doğu Spor Salonu yanındaki alan girişine kadardır. 3 nolu yürüyüş güzergahı Sahil Yolu olup, başlangıç yeri Fuar Caddesinden Sahil Yolu girişi hat dolmuş durakları yanı Sahil Yolu otopark sonu olup, bitiş yeri Sahil Yolu ile Sanayi Rıhtım yolu kesişimidir. Atakum ilçesinde 4 nolu yürüyüş güzergahı Adnan Menderes Bulvarı üzeri Yeşilyurt AVM Kapalı otopark girişi olup, bitiş yeri Adnan Menderes Bulvarı Atakum Amfi Tiyatro girişindeki Adnan Menderes Bulvarı, 5 nolu yürüyüş güzergahı ise İsmet İnönü Bulvarı ile 160. Sokak keşişimi olup, bitiş yeri Nişantaşı meydanı girişindeki İsmet İnönü Bulvarı'dır. Tekkeköy ilçesindeki 6 nolu yürüyüş güzergahı ise Samsun Caddesi, Hacı Ali Ekinci Bulvarı girişi olup, bitiş yeri Belediye Çarşısı yanı Tekkeköy Yeni Pazaryeri meydanı girişindeki Hacı Ali Ekinci Bulvarı olduğu belirlendi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samsun Valiliği Toplantı ve Gösteri Alanlarını Belirledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement