Samsun Ve Üzümlü Caddelerine Kilit Taş Döşeniyor - Son Dakika
Güncel

Samsun Ve Üzümlü Caddelerine Kilit Taş Döşeniyor

Samsun Ve Üzümlü Caddelerine Kilit Taş Döşeniyor

Ödemiş Belediyesi şehrin en eski caddelerinden olan Üzümlü ve Samsun caddelerinde kilit taş döşeme çalışmalarına başladı.

07.08.2015 08:57  Güncelleme: 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıllardır asfalt kaplama olan caddelerde, kilit taş döşeme çalışmalarına başlayan ekipler çalışmaların 20 günde tamamlanması planlandığını belirtti.

Kentin her köşesine hizmetin gitmesine büyük önem gösteren Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem, merkeze uzak mahallelerde 110 bin m² kilit taş döşeme yapıldığını ifade etti. Başkan Mahmut Badem; "Belediyemiz ekiplerince 150 km üretim yolu açılarak, 350 km yolun tesviyesi yapıldı. Merkeze uzak mahallelerde bu çalışmalar devam ederken merkez mahallelerde de çalışmalarımız hızla devam ediyor. Ödemiş'in en eski mahallelerinden olan Umurbey Mahallesi Samsun caddesinde 3 bin m², Üzümlü caddesinde ise 2 bin 500 m² kilit taş döşenecek" dedi.

Kullanım ve görünüm açısından daha modern olan kilit taş çalışmalarının kentin birçok bölgesinde yapılması planlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Samsun Ve Üzümlü Caddelerine Kilit Taş Döşeniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Konya'da tıra çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
    14:42 Konya'da tıra çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

    Konya Aksaray Kara yolunda meydana gelen kazada, tıra çarpan motosiklet sürücüsü Yasin Konukçu hayatını kaybetti. Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü savrulurken, tır sürücüsü durumu bildirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerin ardından motosiklet sürücüsünün cansız bedeni Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Tır sürücüsü gözaltına alınırken, kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor
    14:42 NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları'na ev sahipliği yapıyor. Müsabakalarda NEVÜ, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Erkek Futsal Takımları karşılaşacak. Ayrıca NEVÜ, Mersin Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Kadın Futsal Takımları ile de mücadele edecek.


Advertisement