Samsung Altın Kaplamalı Kıvrımlı Uhd Tv Üretti - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Altın Kaplamalı Kıvrımlı Uhd Tv Üretti

Samsung Altın Kaplamalı Kıvrımlı Uhd Tv Üretti

Teknoloji lideri Samsung bir televizyon yapınca genelde teknik özelliklerinden bahsederiz ama bu UHD TV setinin altın kaplı arkası daha önemli.Kıvrımlı TV modelleri yavaş yavaş piyasaya çıkıyor.

14.11.2014 21:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teknoloji lideri Samsung bir televizyon yapınca genelde teknik özelliklerinden bahsederiz ama bu UHD TV setinin altın kaplı arkası daha önemli.

Kıvrımlı TV modelleri yavaş yavaş piyasaya çıkıyor. Bu yaz iki büyük Güney Kore'li teknoloji devinden kıvrımlı televizyonlar gördük. Hem LG'nin kıvrımlı OLED modelleri, hem de Samsung'un kıvrımlı UHD TV modelleri tanıtıldı ve yavaş yavaş satışa çıkmaya başladı. Ama arkası altın kaplı bir televizyon kesinlikle daha ilgi çekici.

Bu 78 inç'lik özel UHD TV modeli, Samsung ve ünlü İngiliz müzayede firması Christie's beraberliğinden doğmuş bir televizyon. Sanatçı Sung Yong Hong'un yarattığı altın kaplı televizyon seri üretime girmeyecek tahmin ettiğiniz gibi. Çünkü bu televizyon 20 Kasım'dan Christie's Hong Kong şubesinde görücüye çıkacak. Sung Yong Hong, Neolitik Çağ'dan kalma bir lake uygulama tekniği olan "Ottchil"deki ustalığı yüzünden bu projeye seçilmiş.

Bu özel TV setinin açık artırma ile satışından elde edilecek gelir, dünya çapında göz hastalıklarının tedavisi için uğraşan sivil toplum kuruluşu Orbis'e bağışlanacak. Samsung'a göre, insanlık kültürünün önemli bir parçası ve eğlence kaynağı olan televizyonu, herkesin sağlıklı şekilde rahatça izleyebilmesi için Orbis'e yapılacak bu bağış çok önemli.

The post Samsung Altın Kaplamalı Kıvrımlı UHD TV Üretti appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Samsung Altın Kaplamalı Kıvrımlı Uhd Tv Üretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement