Samsung Ekran Teknolojisinde İndirime Gitmek İstiyor - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Ekran Teknolojisinde İndirime Gitmek İstiyor

Samsung Ekran Teknolojisinde İndirime Gitmek İstiyor

Koreli şirket ekran konusundaki stratejisinde değişiklikler yapacak.

17.11.2014 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Bu aralar Samsung bir hayli hareketli. Şirket yeni çıkardığı ürünlerle (Galaxy Note 4, Note Edge gibi) biraz daha toparlanırken, Galaxy S6'yı da el altından geliştirmeye devam ediyor. S6 hakkındaki iddialar da bomba gibi. Neyse gelelim asıl meseleye, Samsung Display ekran konusunda fiyat indirimi istiyor. 2014'ün 4. çeyreğinde %30'luk indirim söz konusu. Bunun için arka aydınlatma üreticileri dahil tedarik zinciriyle yoğun görüşmeler içinde.


Samsung Display böylece ile Samsung'a daha düşük fiyatlı çözümler sağlamaya çalışacak. Koreli şirket akıllı telefon pazar payındaki düşüşü gördü ve stratejisini 2015'e girmeden önce ayarlamak istiyor. Akıllı telefon segmentinde fiyatı rekabetçi hale getirmeye planlıyor gözüküyor. Samsung Display toplam maliyeti düşürmek için yeni üreticileri tedarik zincirine dahil edebilir.


Bu stratejinin etkilerini ise gelecek sene daha iyi görebileceğiz. Eleştirmenler Güney Koreli üreticinin agresif strateji izlediğini ve 2015'te beklenenden daha çok kâr edeceğine inanıyor. Peki sizin Samsung hakkındaki düşünceleriniz nedir?



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Samsung Ekran Teknolojisinde İndirime Gitmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement