Samsung En İnce Telefonları Galaxy A5 ve A3'i Tanıttı - Son Dakika
Teknoloji

Samsung En İnce Telefonları Galaxy A5 ve A3'i Tanıttı

Samsung En İnce Telefonları Galaxy A5 ve A3\'i Tanıttı

Daha çok gençlere hitap eden Galaxy A3 ve Galaxy A5, Samsung'un şimdiye kadarki en ince telefon modelleri olacak.

31.10.2014 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daha çok gençlere hitap eden Galaxy A3 ve Galaxy A5, Samsung'un şimdiye kadarki en ince telefon modelleri olacak.

Kore'li elektronik ve teknoloji firması Samsung'dan yenilikler asla bitmiyor. Daha Galaxy Note 4'ün Türkiye çıkışını ve çift ekranlı akıllı telefon modeli olan Galaxy Golden 2'nin duyurusunu atlatamamışken, bu sefer de gençlere yönelik iki yeni model olan Galaxy A3 ve Galaxy A5 modellerinin duyurusu geldi.

Galaxy A3 ve A5, Samsung'un tasarladığı en ince telefonlar olarak tarihe geçecekler. Tamamı tek parça ve metal bir gövdeden oluşan iki model görüntü olarak birbirinin aynısı. Çoklu renkleri ve sosyal medya için düşünülmüş gelişkin özellikleri ile bu iki telefon ağırlıklı olarak gençlere hitap ediyorlar.

Galaxy A5 modeli ikisi arasında daha ince olan model, sadece 6.7 mm kalınlığında. 5 inç'lik HD Super AMOLED ekrana, dört çekirdekli 1.2 GHz işlemciye, 2 GB belleğe, 16 GB depo alanına ve microSD akrt slotu ile 64 GB alana kadar genişleme özelliğine sahip. Cihazda 2300 mAh batarya, 4G/LTE ağ bağlantısı, NFC, GPS, 13 MP ana kamera, 5 MP ön kamera, Bluetooth 4.0 ve Android 4.4 KitKat işletim sistemi mevcut. A5 modeli "Şampanya Altını", "Açık Mavi", "Geceyarısı Siyahı", İnci Beyazı", Platinyum Gümüşü" ve "Tatlı Pembe" renklerinde gelecek.

Galaxy A3 ise büyük abisine göre az daha kalın, ama 6.9 mm yine de çok değil. A5 modelinden en önemli farkı 4.5 inç'lik qHD Super AMOLED ekran ve 1 GB olan bellek. Onun dışında bataryada 1900 mAh olarak biraz azalma var ve ana kamera 8 MP'ye iniyor. Bunların dışında diğerinden bir farkı gözükmüyor. A3'ün renkleri ise "İnci Beyazı" ve "Açık Mavi" olacak.

Telefonlar özellikle selfie çekmeyi sevenlare çeşitli kamera modları sunuyor. Yüz tanıma ve fokuslama yeteneği, hızlı fotoğraf paylaşma benzeri özellikler de gençlere çekici gelecektir. Bu arada firmanın S5 serisinden duyurduğu bir diğer yeni model olan Samsung Galaxy S5 Plus'ı da atlamayalım, ayrıntı bilgiler linkte.

The post Samsung En İnce Telefonları Galaxy A5 ve A3'i Tanıttı appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Samsung En İnce Telefonları Galaxy A5 ve A3'i Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement