Samsung Galaxy C5 Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Samsung Galaxy C5 Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy C5 Ortaya Çıktı

Samsung, her ne kadar gündemi en fazla Note ve S serileriyle meşgul etse de, bilindiği gibi akıllı telefon alanında daha pek çok ürün grubu bulunuyor.

19.04.2016 07:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsung, her ne kadar gündemi en fazla Note ve S serileriyle meşgul etse de, bilindiği gibi akıllı telefon alanında daha pek çok ürün grubu bulunuyor. Bunlar arasında A, E ve J serileri mevcut. Güney Koreli şirket, şimdi bunlara bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

Kısa bir süre önce Samsung'un yeni Galaxy C serisine hazırlandığı sızmıştı. Galaxy C5 ve Galaxy C7 modellerinin yer alacağı bilinen yeni ürün ailesinde, şimdi Galaxy C5 modeline ait farklı sızıntılar da geldi. SM-C5000 kod adıyla anılan Galaxy C5,5.2 inç boyutunda bir ekranın sahibi olacak. Metalik tasarıma sahip olacağı bilinen telefonda, 8 çekirdekli Snapdragon 617 işlemci bulunacak. 1.5 GHz frekansında çalışacağı bilinen bu işlemciye ait ilk Geekbench skorları da gelmiş durumda. Tekil çekirdek performansıyla 640, çoklu çekirdek performansıyla ise 3.163 puan alan Galaxy C5, orta – üst segment arasına konumlanacak.

Galaxy C5'in bilinen diğer özellikleri arasında ise, Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemiyle geleceği yer alıyor. Yeni Galaxy C serisinin, diğer üyeleriyle beraber mayıs ayında Çin pazarına sürülmesi bekleniyor. Telefonların ülkemize gelip gelmeyeceği ise, daha pek çok detay gibi henüz belli değil.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Samsung Galaxy C5 Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement