Samsung Galaxy G900h S5 32 Gb Beyaz - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Galaxy G900h S5 32 Gb Beyaz

Samsung Galaxy G900h S5 32 Gb Beyaz

Samsung Galaxy G900h S5 32 Gb Beyaz Özellikleri.

16.12.2014 20:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş


Samsung Galaxy S5 Genel Özellikleri

Hayatın Önemli Anlarını Yakalar,

Daha Sağlıklı Bir Yaşam Tarzını Destekler,

En Hızlı Ağ Deneyimi ,

Toza ve Suya Karşı Özgürlüğünüzü Korur

Hızlı Otomatik Odaklama

Çekim yapmaktan çekinmeyin ve aksiyonu gerçekleştiği anda yakalayın! Galaxy S5'in daha hızlı olan Otomatik Odaklama özelliği, hiçbir önemli anı kaçırmamanız için fotoğrafları harekete ve aksiyona odaklanarak çekebilmenizi sağlar.

HDR(Zengin tonlar)

Fotoğraf veya video çekerken, karşıdan gelen güçlü bir ışık varsa veya özne gölgede ise HDR özelliğini açın. Çekiminizi yaparken, doğal ışığın ve renklerin canlı ve net biçimde yeniden üretilmelerini gerçek zamanlı olarak izleyin.

Kalp Atış Hızı Sensörü

Galaxy S5, kalp atış hızınızı doğrudan telefonunuzdan ölçmenizi sağlayan dahili Kalp Atış Hızı Sensörüne sahip ilk akıllı telefon. Artık kalp atış hızınızı günün istediğiniz anında kontrol edebilir ve durumunuzu buna göre ayarlayabilirsiniz.

Download Booster

Download Booster teknolojisi, emsalsiz bir ağ deneyimi sunmak için LTE ve Wi-Fi bağlantılarını aynı anda kullanmanızı sağlıyor. Acilen dosya indirmeniz gerektiğinde LTE ve Wi-Fi bağlantılarını birlikte açarak iki bağlantının sağladığı yaklaşık %80~90 ekstra ağ hızından faydalanabilirsiniz.

Toza ve Suya Dayanıklı

IP67 sertifikasına sahip olan Galaxy S5, tere, yağmura, sıvılara, kuma ve toza dayanıklıdır, yani telefonunuz her türlü etkinliğe ve duruma karşı korunur.

Kaynak: InceHesapCom

Son Dakika Teknoloji Samsung Galaxy G900h S5 32 Gb Beyaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement