Samsung Galaxy Note Edge Türkiye'de, İşte Fiyatı - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Galaxy Note Edge Türkiye'de, İşte Fiyatı

Samsung Galaxy Note Edge Türkiye\'de, İşte Fiyatı

Samsung Galaxy ailesinin kavisli ekrana sahip modeli Note Edge Türkiye’de satışa çıkıyor.

17.12.2014 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Genç - -

Samsung, Eylül ayı başında Berlin'de düzenlenen IFA Fuarı'nda tanıttığı ve kavisli ekranıyla dikkat çeken modeli Galaxy Note Edge'i Türkiye pazarına sunma konusunda kararsız görünüyordu. Ancak Samsung, cihaza Türk kullanıcılardan gelen yoğun talebe kayıtsız kalmadı ve sınırlı sayıda üretilen yenilikçi özelliklere sahip modelini Türkiye pazarına sunma kararı aldı.


Samsung Electronics Turkey Ürün Müdürü Tolga Erdem, düzenlediği basın toplantısında Galaxy Note Edge'in 21 Aralık Pazartesi günündn itibaren 2799 TL fiyat etiketiyle Türkiye'de satışa sunulacağı bilgisini verdi. Android 4.4.4 sürümü yüklü olan cihazın Ocak ayı içinde Android 5.0 güncellemesine kavuşacağı da açıklandı.


Galaxy Note 4 ile birçok özelliği aynı olan Galaxy Edge'in en çok dikkat çeken özelliği ekranının sağa doğru kavisli bir şekilde tasarlanmış olması. Bu kavisli bölüm bir widget gibi ana ekrandan bağımsız şekilde kullanım sunuyor. Samsung'un patentli ürünü olan Note Edge, Snapdragon 805 çipsetini kullanıyor. 16 MP değerindeki OIS kamera ve S Pen gibi özellikleri Note 4 ile tamamen aynı olan cihazın ekranında Corning Gorilla Glass 3 tercih edilmiş.


IFA Fuarı'nda ön incelemesini yaptığımız Galaxy Note Edge'e yakından bakın




Hasan Genç - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Samsung Galaxy Note Edge Türkiye'de, İşte Fiyatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • X.ai, Grok-1.5 güncellemesi ile yeni bir üretken AI modelini tanıttı
    17:13 X.ai, Grok-1.5 güncellemesi ile yeni bir üretken AI modelini tanıttı

    Elon Musk'ın yapay zeka girişimi X.ai, sosyal ağ X'in Grok chatbot'unu desteklemek üzere Grok-1.5 güncellemesi ile yeni bir üretken AI modelini tanıttı. Model, kodlama ve matematikle ilgili görevlerde gelişmiş akıl yürütme yetenekleriyle dikkat çekiyor.

  • Google Chrome, sekme düzenleme özelliği ile kullanıcı deneyimini iyileştiriyor
    17:11 Google Chrome, sekme düzenleme özelliği ile kullanıcı deneyimini iyileştiriyor

    Google, Android kullanıcıları için tasarlanan yeni "Tab Declutter" özelliği ile tarayıcıdaki sekme karmaşasını azaltmayı hedefliyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, sadece aktif olarak kullandıkları sekmelere odaklanabilecek ve arşivlenen sekmelere ihtiyaç duyduklarında kolayca erişebilecekler. Google Chrome'un Mayıs ayında çıkması beklenen 125. sürümünde bu özelliğin yer alması planlanıyor.

  • Xiaomi 14 Ultra Türkiye'de Ön Siparişe Açıldı: Fiyat ve Özellikler
    17:10 Xiaomi 14 Ultra Türkiye'de Ön Siparişe Açıldı: Fiyat ve Özellikler

    Xiaomi'nin uzun zamandır beklenen amiral gemisi Xiaomi 14 Ultra, Türkiye'de ön siparişe açıldı. Cihazın özellikleri arasında 2K AMOLED ekran, Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, 16 GB RAM, dörtlü kamera kurulumu, 5000 mAh batarya ve hızlı şarj desteği bulunuyor. Xiaomi 14 Ultra'nın ön sipariş fiyatı ise 74.999 TL olarak belirlendi.

  • ROKETSAN ALKA Ağ Yetenekli Silah Sistemi: Özellikler ve Kullanım Alanları
    17:10 ROKETSAN ALKA Ağ Yetenekli Silah Sistemi: Özellikler ve Kullanım Alanları

    ROKETSAN, yerli savunma sanayii yatırımlarını artırmaya devam ediyor. Şirket, yeni nesil mini insansız hava araçlarına ve patlayıcı düzeneklerine karşı koruma sağlayan ROKETSAN ALKA Ağ Yetenekli Silah Sistemi için paylaşımda bulundu. ALKA Ağ Yetenekli Silah Sistemi lazer ve elektromanyetik dalgalar kullanarak hedefleri etkisiz hale getirebilme özelliğine sahip. Hedef tespit ve takip için radarları ve elektro-optik kameraları kullanıyor. Yapay zeka sayesinde otomatik hedef tespiti ve takibi gerçekleştirebiliyor. Sistem aynı zamanda mobil ve sabit kullanıma uygun olarak tasarlandı. Araç üzerine birleşik veya kule ve kabin şeklinde yerleştirilebiliyor. Lazer silahıyla 750 metre menzile sahip olan ALKA, geniş alanda İHA tehditlerini engelleyebiliyor. ALKA; askeri birlikler, havaalanları, enerji tesisleri, kamu binaları ve meskun mahallerin korunmasında kullanılabilecek.

  • Dünden bugüne teknolojiye yön veren insanlar
    17:09 Dünden bugüne teknolojiye yön veren insanlar

    Bugünün teknolojik gelişim düzeyine katkıda bulunan ve teknolojiye yön veren lider insanların isimleri ve katkıları. Steve Jobs, Steve Wozniak, Bill Gates, Gordon Moore ve Tim Berners-Lee gibi önemli isimlerin teknoloji dünyasındaki etkileri.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Türkiye'nin astronotuyla gurur duymuyorlar
    17:08 Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Türkiye'nin astronotuyla gurur duymuyorlar

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 'astronotu seçim malzemesi olarak kullanıyorlar' şeklindeki eleştirilere yanıt vererek, Türkiye'nin astronotuyla gurur duymayanların gençlerle paylaşmamızı kıskandığını söyledi. Bakan Kacır ayrıca, Türkiye'nin ilk milli haberleşme uydusu TÜRKSAT-6A'yı 8 Temmuz'da uzaya göndereceklerini belirtti.

  • Çin Eğitim Bakanlığı, Yapay Zeka Kampanyası Başlattı
    16:19 Çin Eğitim Bakanlığı, Yapay Zeka Kampanyası Başlattı

    Çin Eğitim Bakanlığı, eğitimi geliştirmek amacıyla bir yapay zeka kampanyası başlattı. Kampanya, yapay zeka teknolojilerini tartışıp öğreteceği bir alan oluşturulması ve uluslararası bir etkileşim platformunun kurulması gibi adımları içeriyor. Ayrıca, yapay zeka aracılığıyla öğretme ve öğrenmenin entegre uygulamasını teşvik etmeyi, dijital eğitim okuryazarlığını ve becerilerini iyileştirmeyi ve yapay zeka uygulamalarının bilimsel etiğini standartlaştırmayı hedefliyor. Bakanlık ayrıca ulusal akıllı eğitim platformunun birçok bölgedeki ilkokul ve ortaokullarda hayata geçirilmesi için bir pilot program başlatacak.

  • Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyes Teknopark'ta iş yerlerini ziyaret etti
    15:39 Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyes Teknopark'ta iş yerlerini ziyaret etti

    Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı ve AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin ile Erciyes Teknopark'ta faaliyet gösteren iş yerlerini ziyaret etti. Başkan Palancıoğlu, teknoparktaki firmaların faaliyet alanları hakkında bilgi aldı ve belediyenin teknolojiyi her alanda kullanma çabalarını vurguladı. Ayrıca, teknoparkların önemine dikkat çeken Palancıoğlu, burada yapılan Ar-Ge çalışmaları ve teknolojik gelişmelerle gurur duyduklarını belirtti.

  • Steam Oyun İade Etme Yolları
    15:12 Steam Oyun İade Etme Yolları

    Steam, oyun iade etme seçeneği sunan popüler bir oyun platformudur. Ancak iade koşulları bulunmaktadır. Oyunu maksimum 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz ve oyunu 2 saatten fazla oynamamış olmanız gerekmektedir. Üçüncü parti sitelerden veya satıcılardan alınan ürünlerin iadesi yapılamamaktadır. İade talebi oluşturduktan sonra Steam, talebi inceleyerek bir hafta içerisinde yanıtlamaktadır.

  • Gizli Numara Nasıl Yapılır? Adım Adım Rehber
    15:10 Gizli Numara Nasıl Yapılır? Adım Adım Rehber

    Telefon numarasını gizleyerek arama yapmak için veya telefon numaranızı gizlemek için Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom'da çalışan #31# kodunu kullanabilirsiniz. Bunun yanında telefonunuzun ayarlar bölümünden 'aramalarda telefon numaramı gizle' seçeneğini aktif ederek numaranızı gizleyebilirsiniz. Detaylar haberimizde.


Advertisement