Samsung Galaxy Note Edge ve Gear Vr'ı Bekleyenlere Kötü Haber - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Galaxy Note Edge ve Gear Vr'ı Bekleyenlere Kötü Haber

Samsung Galaxy Note Edge ve Gear Vr\'ı Bekleyenlere Kötü Haber

IFA 2014'ün dikkat çeken ürünlerinden olan Note Edge ve Gear VR, ülkemizde satışa sunulmayacak gibi.

13.09.2014 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Geçtiğimiz günlerde Almanya'nın Berlin kentinde düzenlenen IFA 2014 fuarındaki katılımcılardan bir tanesi Samsung'tu ve Samsung, fuar başlamadan bir gün önce düzenlediği Unpacked etkinliğinde birçok beklenen ürününü ilk kez görücüye çıkarmıştı.


Galaxy Note 4 ve Galaxy Gear S'i bir kenara bırakırsak, özellikle Galaxy Note Edge ve Gear VR gibi ürünler sürpriz olarak nitelendirilmiş, büyük ilgi görmüştü. Galaxy Note Edge'in 5.6 inç ekranı ve bu ekranın yan tarafında da ek bir kavisli ekranı bulunuyor. Böylelikle yan tarafta yer alan bu ekran da ana ekrandan bağımsız olarak kullanılabiliyor.


Galaxy Note Edge ile ilgili hazırladığımız ilk bakış videosu için buraya bakabilirsiniz.


Gear VR ise, Virtual Reality, yani sanal gerçeklik gözlüğü ve size geniş bir bakış açısı sunarak Note 4 telefonunuzun da yardımıyla filmlerin ve oyunların içine girmenize olanak tanıyor. Samsung, bu teknolojiyi akıllı telefonlarında kullanabilmek için Oculus VR ekibiyle birlikte çalışıyor.


Gear VR hakkında hazırladığımız ilk bakış videosu için tıklayın.


Peki nedir kötü haberler?


Dün, Nişantaşı'ndaki Samsung Experience mağazasında Galaxy Note 4 ve Galaxy Gear S için tanıtım ve eğitim etkinliği düzenlendi. TeknoKulis olarak biz de bu etkinlikte yerimizi aldık ve hem bu cihazları bir kez daha deneyimledik hem de IFA'da dikkat çeken Gear VR ve Note Edge ile ilgili sorular da yönelttik.


Samsung, Galaxy Note 4 ve Galaxy Gear S gibi yeni mobil ürünlerini ekim ayı itibarıyla ülkemizde satışa sunmaya başlayacak, ancak Note Edge ve Gear VR'ın da ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağını merak ediyorduk. Sorularımıza aldığımız yanıtlar, Türk teknolojiseverleri memnun edecek cinsten değil maalesef.


Samsung, Gear VR'ı ülkemizde satışa sunmayacak. En azından ilk etapta böyle bir satış planı bulunmuyor. Ek olarak Galaxy Note Edge'in de ülkemizde satışa sunulması şu an için söz konusu değil.


Peki siz ne dersiniz? Bu ürünleri alma düşünceniz var mıydı?



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Samsung Galaxy Note Edge ve Gear Vr'ı Bekleyenlere Kötü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement