Samsung Galaxy S7'nin Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Galaxy S7'nin Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S7\'nin Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

Samsung'un merakla beklenen yeni akıllı telefonu ile ilgili yeni bilgiler geldi.

25.09.2015 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Bildiğiniz üzere Samsung geçtiğimiz ay Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 edge+ modellerini piyasaya sunmuştu. Samsung uzun bir süredir ise Galaxy S ailesinin yeni üyesi Galaxy S7 üzerinde çalışıyor. Bu modelle ilgili ise her geçen gün yeni bir bilgi ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz gün düz ve kavisli ekranlı modelleri olacağı onaylanan Galaxy S7'nin bugün çıkış tarihi ortaya çıktı.


Koreli kaynak ET Today'in yapmış olduğu habere göre Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy S7'yi 2016'nın Ocak ayında açıklayacak. Bununla birlikte Galaxy S7, 2016'nın Şubat ayında da satışa sunulacak.


Gelen bilgilere göre Galaxy S7, Samsung'un evi Kore'de daha erken satışa sunulabilir ancak diğer pazarlarda cihaz kesin olarak Şubat ayında satışa sunulacak.


Öte yandan son raporlara göre Galaxy S7'nin iki modeli olacak ve bu modellerden birinde Exynos 8890, diğerinde ise Snapdragon 820 yonga seti olacak. Aynı şekilde bu modellerden birinde 3 GB, diğerinde ise 4 GB RAM yer alacak. Ayrıca Samsung'un Galaxy S7'de Note 5'in aksine microSD slotuna da yer vermesi bekleniyor.


Önceki Galaxy S modellerinden farklı olacak gibi görünen Galaxy S7'den siz neler bekliyorsunuz?




Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Samsung Galaxy S7'nin Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement