Samsung Hw-H600 Ses Sistemi - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Hw-H600 Ses Sistemi

Samsung Hw-H600 Ses Sistemi

Samsung Hw-H600 Ses Sistemi Özellikleri.

16.12.2014 21:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

    Samsung HW-H600 Ses Sistemi

    Televizyonunuza uygun süper ince şık tasarım
    Samsung SoundStand ince Samsung televizyonunuzu tamamlayacak şekilde dikkatle üretilmiştir. Aynı standart TV standı gibi televizyonunuzun altına yerleştirin. Zarif, göze hoş gelen tasarımı 55" - 60" arası TV boyutlarına uygundur. Sadece 35mm olan süper ince profili ev sinema sisteminize gizli bir katkı sağlar; ancak güçlü dahili woofer'ı daha fazla hoparlöre gerek olmadan da güçlü ses sağlar. * Televizyonunuzun stand boyutu SoundStand'den daha küçük olmalıdır. * 60", 35 kg'a kadar çoğu televizyonlara uyar. (*TV ekran boyutu ve stand tipi değişebilir)

    Ultra ince kompakt sistemden yüksek kaliteli ses

    Samsung SoundStand sadece iyi bir görünüm değil, aynı zamanda daha net ve daha iyi surround ses efektleri sunacak şekilde tasarlanmıştır. Televizyonun altındaki konumu sesin, daha az bir kısmı yerden yansıma ile kaybolacak şekilde, aşağıdan yukarı doğru gelmesini sağlar. Bu daha az bozulma ve daha yüksek doğruluklu ses anlamına gelir. SoundStand, size yaşamdakine benzer, net sesler sunabilmek için sesi dikey bir surround ses efekti ile çok yönde yayar.

    Eğlenceyi iki katına çıkarmak için bağlayın ve kablosuz olarak paylaşın

    TV Sound Connect ile daha iyi ses elde etmek için televizyonunuzu ve Sound Stand'ı Bluetooth üzerinden kolayca bağlayın. Sound Stand ve TV arasında kabloların olmaması her iki sistemin ince ve şık tasarımını ortaya çıkarırken aynı zamanda yaşam ortamınızda temiz bir görünüm sağlar. Sound Stand ve televizyonunuzu kolayca tek bir TV kumandası ile kontrol edin. Bluetooth veya HDMI bağlantısı ile TV ve Sound Stand'inizi aynı anda açabilir ve ses düzeylerini ayarlayabilirsiniz.

    Yüksek frekanslardan alçak frekanslara birden çok amplifikatör

    Gelişmiş ses teknolojisi ile donatılmış Samsung SoundStand son derece dengeli bir ses sunar. Sadece tek bir amplifikatör kullanan çoğu ses sisteminin aksine, yüksek, orta ve düşük frekansları işlemek için ayrı amplifikatörler kullanılır. Bu yaklaşım daha iyi ayarlanmış frekanslarla sonuçlanır ve böylece tüm ses yelpazesinde çok daha doğru tınlayan bir sesin tadını çıkarabilirsiniz.

    Genel Özellikler

    Number of Channel4.2 Kanal

    Desteklenen Format

    Mp3Var
    FlacVar
    AACVar
    WavVar
    WmaVar
    OggVar

    Ses Özellikleri

    Dolby DigitalVar
    DtsVar
    Ses Mod Sayısı4
    BluetoothVar

    Bağlantı

    AnynetVar
    USB Host 2.0Var
    OptikVar
    HdmıVar
    Bluetooth
    Var

    Boyutlar

    Brüt Ölçüler KoliE-888* B-92* D-432
    Net Ölçüler Ana HoparlörE-735* B-37* D-37
    Kaynak: InceHesapCom

    Son Dakika Teknoloji Samsung Hw-H600 Ses Sistemi - Son Dakika

    Sizin düşünceleriniz neler ?


    Advertisement