Samsung, Suhd ile Film Sektörüne Adım Attı - Son Dakika
Teknoloji

Samsung, Suhd ile Film Sektörüne Adım Attı

Samsung, Suhd ile Film Sektörüne Adım Attı

Samsung Electronics’in en son görüntü teknolojisi SUHD’nin kalitesi 20th Century Fox’un övgü toplayan filmi “Exodus:Tanrılar ve Krallar” ile buluştu.

27.01.2015 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
-

Samsung Electronics, 20th Century Fox ile önemli bir işbirliğine imza attı. Bu işbirliği çerçevesinde Samsung, geçtiğimiz günlerde vizyona giren ve büyük beğeni toplayan "Exodus:Tanrılar ve Krallar" filminde sunulan içeriği SUHD standartlarına uygun olacak şekilde en üst kalitede optimize ederek izleyicileri eşsiz bir UHD deneyimiyle buluşturdu.


Samsung Electronics, kısa bir süre önce, hit Hollywood yapımlarının en başarılı isimlerinden Ridley Scott'ın son destansı filmi "Exodus:Tanrılar ve Krallar"ın birçok sahnesini özellikle SUHD TV için uyarladı. SUHD teknolojisi ile görüntü teknolojisinde yeni bir dönem başlatan Samsung, eleştirmenler tarafından büyük övgü ve beğeni toplayan bu destansı filmin görüntülerini son teknoloji ile buluşturdu. Samsung, Fox Innovation Lab (Fox İnovasyon Laboratuvarı) ortaklığı neticesinde filmde çok daha canlı renklerin ve daha gerçekçi görüntülerin yaratılmasıyla çok başarılı sonuçlar elde edildi.


Art arda dokuz yıldır televizyon pazarında dünya liderliğini koruyan Samsung Electronics geçtiğimiz günlerde tanıttığı SUHD TV ile premium UHD içeriğinde yeni bir standarda imza attı ve televizyon izleme deneyiminde yeni bir dönemi başlattı. Yenilikçi SUHD TV, Ultra HD alanında önemli bir dönüm noktasını simgeliyor. Önceki ekranların kısıtlamalarını aşarak, şaşırtıcı bir kontrast, göz alıcı bir parlaklık ve muhteşem renklerden oluşan üstün bir görüntü kalitesi sunuyor.


Samsung SUHD TV'ler ilgi çekici birçok yeni özelliğe sahip. SUHD re-mastering görüntü iyileştirme motoru izleyicilere benzersiz bir televizyon izleme deneyimi vaat ederken, şık kavisli tasarımı daha gerçekçi bir televizyon izleme deneyimi sunuyor ve kullanıcılar, Tizen Smart TV fonksiyonları sayesinde en sevdikleri içeriklere daha kolay erişim olanağı buluyor.


Ayrıca, çevreyle dost teknolojilerin kullanıldığı Samsung SUHD TV'ler kendi sınıflarında en yüksek seviyede enerji verimliliği ve güvenilirlik sunuyor.




Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Samsung, Suhd ile Film Sektörüne Adım Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement