Samsunlu Organikçiler İzmir'de - Son Dakika
Yerel

Samsunlu Organikçiler İzmir'de

İzmir Kültürpark'taki Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda 6-9 Mayıs'ta Yapılacak Ekoloji İzmir'e Samsun'daki Organik Üreticileri Deki Katılacak

01.05.2010 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Kültürpark'taki Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda 6-9 Mayıs'ta yapılacak EKOLOJİ İZMİR'e Samsun'daki organik üreticileri deki katılacak.

İZFAŞ, ASDF Fuarcılık ve Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneğinin (ETO) işbirliğinde 6 ? 9 Mayıs 2010 tarihlerinde organize edilen EKOLOJİ İZMİR 2010 - İzmir Organik Ürünler Fuarı, Samsunlu üreticileri, İzmir'de ağırlayacak.

Sadece organik sertifikalı ürünlerin sergileneceği ve giyim eşyalarından bebek ürünlerine, kozmetikten gıdaya kadar geniş bir ürün yelpazesinin yer alacağı fuarda, Samsun'dan 12 kurum ve kuruluş yer alacak. Son yıllarda gerçekleştirdiği projelerle organik sektöründe atağa kalkan Samsun'dan fuara, Samsun İl Tarım Müdürlüğü, İlkadım Belediyesi, OMÜ Ekolojik Yaşam Kulübü, Ekosam Ekolojik Tarım Ürünleri, Yeşilküre Organik, Çarşamba Organik Fındık Üreticileri Birliği, Samsun Organik Ürün ve Pazarcılar Derneği, Terme Fındık Üreticileri Birliği, 19 Mayıs Tarımsal Fındık Üreticileri Birliği, Ağcagüney Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Yüksekyayla ve Bağsaray Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi, katılarak ürünlerini sergileyecek.

Samsun'daki üreticiler, fuara fındık, çeşitli sebze ve meyveler, bal ve okul öncesi eğitim materyallerinden oluşan ürünlerle katılacak.

Halka açık olan fuarın giriş ücreti 5 lira olarak belirlendi.

(BEL-MV-MTN) - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsunlu Organikçiler İzmir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement