Samsunlular Derneği Açıldı - Son Dakika
Güncel

Samsunlular Derneği Açıldı

İstanbul Büyükçekmece'ye Bağlı Kıraç Beldesinde Kurulan Samsunlular Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği Törenle Hizmete Açıldı.

30.04.2007 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükçekmece'ye bağlı Kıraç beldesinde kurulan Samsunlular Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği törenle hizmete açıldı.

Dernek binası önünde düzenlenen açılış törenine, AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Çakır, Kavak Belediye Başkanı Bahri Kesici, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Kıraç Belediye Başkanı Hamit Öncü, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.

Törende açış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Cemil Meçin, kuruluş amaçlarını ve yapacakları hizmetleri anlattı. Kıraç Belediye Başkanı Hamit Öncü, sivil toplum kuruluşlarının burada bir dernek daha açmasını zenginlik olarak düşündüğünü söyledi. Kıraç'ın kabuk değiştirdiğini ve çağ atladığını da ifade eden Öncü, "Her türlü hizmeti sizlerin ayağına getirme gayreti içerisindeyiz. Bu manzara birlik ve beraberliğin sembolüdür" dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Kıraç'ta Samsunlular'ın, Havzalılar'ın çok olduğunu bildiğini, kaplıcalar diyarı Havza'dan selam ve sevgiler getirdiğini söyledi.

Kavak Belediye Başkanı Bahri Kesici, Samsunlular'ın birlik ve beraberlik içerisinde yardımlaşma ve dayanışma için dernek çatısı altında buluşmasından son derece memnun olduğunu vurguladı. Birliğin önemine de dikkat çeken Başkan Kesici, "Ülkemizde birlik oldukça dirlik, dirlik oldukça da her zaman güç olacaktır ve aşamayacağımız engel yoktur. Biz sizleri seviyoruz ve sizlerin hizmetkarıyız. derneğimizin ülkemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Çakır, şahsi menfaatlerin her zaman geri planda tutulması, önce hizmetin düşünülmesi gerektiğine dikkat çekti. Türkiye'de ve Samsun'da yapılan hizmetleri anlatan Milletvekili Çakır, "Samsun en çok yol ağı bulunan illerimizden biridir. Samsun'da 12 bin 500 kilometre yol ağı var. Samsun'da 4.5 yılda 3 bin 600 kilometre yol yapıldı. 79 senede yapılan yol 4.5 senede yapıldı. Bu hizmetler sadece Samsun'da yapılmadı, Türkiye'nin her yerinde yapıldı. Başımızda Başbakan Recep

Tayyip Erdoğan ile birlikte gece gündüz demeden çalışan bir ekibiz. Geleceğimiz aydınlık. 24 saat değil 24 gün anlatsak, 4.5 yılda yaptığımız hizmetleri anlatmakla bitiremeyiz" şeklinde konuştu.

Sağlıkta bir devrim yaparak bütün sağlık kurumlarını biraraya topladıklarını hatırlatan AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Çakır, herkesin dilediği hastaneye giderek sahlık hizmetinden faydalandığını söyledi. Çakır, şöyle devam etti:

"Geceli gündüzlü çalışıyoruz, koşturuyoruz. Parti ayrımcılığı yapmıyoruz. Hizmetten başka bir şey düşünmüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içinde yaşayan 73 milyon insan bizim kardeşimizdir. Türkiye, demokrasiyle yönetilen laik bir ülkedir. Ne mutlu Türküm diyen herkesin yayındayız. Türkiye'de bölünme olmaz. Türkiye'de birlik ve beraberlik, kardeşlik vardır. Türkiye bu istikrarı devam ettirecektir".

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini Kıraç Belediye Başkanı Hamit Öncü ile birlikte kesen AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Çakır, derneğin açılışının hayırlara vesile olmasını diledi.

(MEF-MEF-ÖK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Samsunlular Derneği Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement