Samsunspor 49 Yaşında - Son Dakika
Spor

Samsunspor 49 Yaşında

Kulüp Başkanı Kar: "İnşallah önümüzdeki sene, 50. yılda Samsunspor hak ettiği Süper Lig’e döner"

30.06.2014 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kuruluşunun 49. yıl dönümü kutlandı.

Anıtpark'taki törende Samsunspor Kulüp Başkanı Emin Kar, eski Kulüp Başkanı Hakkı Tomaç, yönetim kurulu üyeleri, altyapı oyuncuları ve taraftarlar hazır bulundu.

Samsunspor Başkanvekili ve Mali İşler Sorumlusu Recep Hun, yönetim kurulu adına kulübün 49. yılı dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

Kulüp Başkanı Kar, burada yaptığı konuşmada Samsunspor'un 49. yıl dönümünü Süper Lig takımı olarak kutlamayı çok arzuladıklarını ancak başaramadıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"İnşallah önümüzdeki sene, 50. yılda Samsunspor hak ettiği Süper Lig'e döner. Takımımızın ait olduğu lige dönmesi için transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Alacaklarını alamadıkları gerekçesi ile Türkiye Futbol Federasyonuna serbest kalmak için şikayette bulunan Taha Yalçıner, Arif Şahin ve Boşnak futbolcumuz Eldin Adiloviç'in ödemelerini bugün itibariyle gerçekleştirdik. Bu oyuncular takımımızda kaldılar. Bundan sonra dış transferde teknik direktörümüz Erhan Altın ile çıkardığımız listeyle bize uygun, fayda sağlayacak oyuncuları takıma katmak istiyoruz."

Samsunspor'un kamp programı hakkında da bilgi veren Kar, "Takımımız 8 Temmuz'da Samsun'da toplanacak. 14 Temmuz'da Erzurum'a gidiyoruz. 26 Temmuz'a kadar Erzurum'da ilk kamptan sonra iki günlük bayram izni yapıp Samsun'a döneceğiz. Sonra kinci kamp için yer belirleyeceğiz" dedi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Samsunspor 49 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement