Samsunspor'a Muhtar Dopingi - Son Dakika
Spor

Samsunspor'a Muhtar Dopingi

Samsunspor\'a Muhtar Dopingi

PTT 1. Lig’de bu hafta lider Osmanlıspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Samsunspor’da antrenmanı ziyaret eden muhtarlar futbolculara baklava ikram ederek moral verdi.

10.12.2014 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de bu hafta lider Osmanlıspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Samsunspor'da antrenmanı ziyaret eden muhtarlar futbolculara baklava ikram ederek moral verdi.

Samsunspor 13 Aralık Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürüyor. Kırmızı-beyazlı takım önce küçük sahada kondisyon çalışması yaptı. Daha sonra büyük sahaya geçen futbolcular burada maçın taktık çalışmasını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Erhan Altın oyuncuları ile tek tek ilgilenirken, "Lider ile karşılaşacağız. Maçın önemini biliyoruz. Tek düşüncemiz bu zor deplasmandan puan veya puanlarla dönmektir" dedi.

MUHTARLAR MORAL VERDİ

Samsun Muhtarlar Derneği üyeleri muhtarlar idmanı ziyaret etti. Teknik Direktör Erhan Altın, misafir muhtarlar ile toplantı salonunda bir süre görüştü. Teknik Direktör Altın, muhtarlara takımın son durumu hakkında bilgiler verdi. Muhtarlar daha sonra idman sahasına geçti ve futbolculara baklava ikram ederek hafta sonu oynanacak olan Osmanlıspor maçında başarı dileklerinde bulundu. Teknik Direktör Erhan Altın, "Bu tür ziyaretler bize moral veriyor. Muhtarlarımıza takımım adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor'a Muhtar Dopingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement